Premieră în România: operatorul telecom iNES are peste 100 de canale HD într-o grilă unică

iNES GROUP devine primul operator din România care depășeşte pragul de 100 de canale HD, disponibile în grila unică din pachetul iNES IPTV. Astfel, iNES difuzează acum mai multe canale HD decât SD, în cea mai bogată grilă de canale unice, la care se adaugă și canale 4K/UHD. iNES IPTV, unul dintre cele mai exclusiviste servicii telecom dedicate segmentului rezidențial, include televiziune IP, internet prin fibră optică și telefonie fixă.

iNES are o experiență de peste 25 de ani de activitate, şi devine acum primul operator cu un portofoliu de peste 100 de canale TV în format HD, disponibile în același pachet, iNES IPTV. De asemenea, oferta iNES IPTV include cea mai bogată grilă de canale unice (peste 190), alături de canale 4K/Ultra HD.

„Unul dintre obiectivele noastre este o grilă de canale unice. Ce înseamnă acest concept? Să nu vezi același canal de două ori, în format HD și în format SD. Mai exact, dorim să extindem constant grila de canale HD și să eliminăm canalele cu același conținut, dar cu o calitate inferioară a imaginii, în format SD. Experiența ne-a arătat că inovația este calea sigură către performanță, iar clienții noștri răspund pozitiv atunci când venim cu noutăți care se pliază pe dorințele și preocupările lor, asigurându-le divertisment de calitate și un plus de confort acasă, mai ales în contextul distanțării sociale de anul acesta. Ne bucurăm că rămânem fideli parcursului nostru de pionieri în tehnologia TV și vom continua să adaptăm serviciile la cerințele și dinamica din piață. Peste 100 de canale HD într-o grilă unică este încă un pas în diferențierea serviciilor iNES. Urmează și alte noutăți în viitorul apropiat.” declară dl. Cătălin Cuturela, Director Operațiuni – iNES GROUP.

iNES pune accent pe originalitatea programelor, calitatea superioară a imaginii, detalii de finețe și noutăți permanente.

Prin grila de peste 100 de canale HD, iNES marchează un nou punct de referință în industria locală de telecomunicații, după primul serviciu IPTV din România (2005), primul canal Full HD (2009) și primul canal 4K/UHD (2016). Astăzi, pachetul premium iNES IPTV depășește 190 de canale într-o grilă unică, cu posibilitatea de personalizare a vizionării pentru întreaga familie.