Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Pandemia aduce rezultate financiare record pentru Lenovo

Veniturile grupului Lenovo au crescut în al doilea trimestru (iulie-septembrie) al acestui an fiscal, ajungând la 14,5 miliarde de dolari, cu 7% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Profitul înregistrat înainte de impozitare a crescut cu 52% comparativ cu trimestrul al doilea al anului fiscal anterior, ajungând la 470 de milioane de dolari, în timp ce profitul net a crescut cu 53%, până la 310 milioane de dolari. În plus, evoluția puternică a businessului Lenovo a fost validată prin rating investment grade acordat de  Moody’s, Standard & Poor’s și Fitch.

Lenovo estimează o creștere a pieței de PC-uri mai mare decât așteptările inițiale, la aproape 300 de milioane de unități în anul calendaristic 2020, cu aproximativ 25 de milioane de unități mai mult decât anul trecut.

Grupul Lenovo PCSD (PC and Smart Devices) a înregistrat creșteri ale veniturilor de până la 11,5 miliarde de dolari, cu 723 de milioane de dolari profit înainte de taxe, în creștere cu aproape 8% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Lenovo este lider al pieței globale de PC-uri cu o cotă de piață de 23,6%, potrivit oficialilor companiei.

Grupul MBG (Mobile Business Group) a înregistrat o creștere a veniturilor cu 39%, comparativ cu trimestrul al doilea al anului fiscal anterior și continuă strategia de revenire a businessului afectat de pandemie. Veniturile din regiuni cheie precum America Latină și America de Nord au fost consolidate și se înregistrează creșteri puternice în piețe precum Europa și Asia Pacific.

Grupul DCG (Data Center Group) a înregistrat de asemenea creșteri ale veniturilor cu 11% comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, până la 1,48 miliarde de dolari și creștere a profitabilități de la an la an. Veniturile din serviciile cloud au crescut cu peste 34%.