Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Orange Business Services lansează o soluţie de Disaster Recovery, inclusiv pentru incidente majore

Soluția Disaster Recovery lansată de Orange Business Services (OBS) oferă companiilor acces la o replică funcțională și actualizată a infrastructurii și aplicațiilor de business, în orice circumstanțe, chiar și în cazul unor incidente majore care implică pierderea datelor (probleme tehnice, dezastre naturale, atacuri cibernetice etc.). Cu ajutorul soluției Disaster Recovery, revenirea la o stare stabilă a afacerii se face în câteva minute, prin repunerea în funcțiune a informațiilor găzduite în centrele de date OBS, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Planurile de continuitate a business-ului, ce presupun și o infrastructură de disaster recovery, sunt o parte esențială din strategia pe termen lung a oricărei companii. Cu toate acestea, o arhitectură proprie de disaster recovery, într-un spațiu fizic dedicat, implică un efort logistic major și poate fi costisitor de întreținut, de la hardware, software la alimentare, întreținere etc. Opțiunea de Disaster Recovery, integrată în soluția cloud Business Flexible Computing, înlocuiește costurile de găzduire și gestionare a propriei soluții cu un cost lunar previzibil.”, este de părere Florin Popa, Director Business to Business Orange România.

Utilizând Disaster Recovery a OBS, managementul aplicațiilor de business, ce trebuie protejate în cazul unui incident major, se face printr-o interfață online dedicată, cu ajutorul resursele CPU, RAM și HDD disponibile în centrele de date OBS, prin soluția cloud Business Flexible Computing. În portalul online pot fi definite aplicațiile și configurația la care ar trebui repornite sistemele, pot fi monitorizate și pot fi create teste de funcționare recurente.

Cu soluţia Disaster Recovery, companiile pot stabili oricând propriii parametri de protecție și de restaurare a aplicațiilor, precum și timpul alocat repunerii în funcțiune. De asemenea, pot face integrare cu infrastructura de cloud, prin soluția Business Flexible Computing, fără ca licențele necesare replicării continue a datelor și aplicatiilor în soluția de disaster recovery să aducă costuri suplimentare. Clienţii pot face şi testări, dezvoltări, upgrade-uri și instalări într-un mediu izolat și protejat, fără grija întreruperii accesului la date.