Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Orange acoperă Craiova cu 5G

Orange România extinde reţeaua 5G în Craiova, clienții cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil putând atinge viteze maxime de download de până la 1.2Gbps şi viteze medii de 600 Mbps.

În prezent, reţeaua Orange 5G acoperă orașele Brașov (inclusiv Poiana Brașov), București (acoperit 100% 5G), Craiova, Cluj-Napoca, Constanța (inclusiv staţiunea Mamaia), Iași, Timișoara, precum şi Bragadiru, Chitila, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Predeal și Voluntari. Puteţi vedea aici harta acoperirii 5G Orange. 

Abonamentele Smart sau Smart Plus, cu prețuri începând de la 15 euro, oferă acces nelimitat la internet, minute şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE, dar și minute internaționale.

Din oferta operatorului puteţi alege smartphone-uri compatibile 5G, în rate, prin oferta Best Deal 5G și Buy-Back 5G, precum: Xiaomi Redmi Note 10 5G cu 3.5 euro/lună* sau Samsung Galaxy A32 5G cu 4.5 euro/lună*. Dacă sunteţi interesaţi de un abonament exclusiv de internet nelimitat puteţi opta pentru Net15 5G împreună cu routerul Huawei Pro2 5G.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, inclusiv cele din Craiova. Abonamentul Office Net 5G oferă internet fix, iar prin router-ul prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, puteţi conecta wireless mai multe dispozitive smart.

În aprilie 2021, în parteneriat cu Institutul de Cercetare CAMPUS al Universității Politehnica din București (UPB), Orange a deschis primul laborator 5G din România, un hub în care mediul academic, startup-urile și companiile pot să inoveze și să testeze soluțiile bazate pe tehnologia 5G.

*Rate lunare timp de 24 de luni împreună cu abonamentul Smart 15.