Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Ookla: DIGI este cea mai rapidă rețea de fibră optică din Spania și în 2023

Subsidiara Grupului DIGI din Spania a primit certificarea Ookla® Speedtest Awards pentru operatorul cu cea mai rapidă viteză de transfer pentru al treilea an consecutiv. Metodologia folosită pentru realizarea clasamentului este disponibilă AICI

Astfel, în urma evaluării Ookla a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence pentru operatorii din Spania în perioada iulie – decembrie 2023, DIGI primește distincția pentru „cea mai rapidă rețea de fibră optică” și în al doilea semestru al anului 2023, premiu conferit pentru prima oară în anul 2021 de către aceeași platformă specializată în analiza calității rețelelor de telecomunicații din întreaga lume. Pentru această analiză, Speedtest Intelligence, aplicația companiei Ookla de testare a vitezei, a colectat peste 7 milioane de măsurători ale utilizatorilor serviciilor de internet din Spania, în baza cărora DIGI se situează pe primul loc în clasament, cu o medie a vitezelor de top de transfer de 891,71 Mbps pentru downloadși de 912,47 Mbps pentru upload.

Stephen Bye, directorul general Ookla, punctează faptul că „DIGI a fost recunoscută drept cea mai rapidă rețea fixă din Spania pentru al treilea an consecutiv la Premiile Ookla Speedtest. Calitatea, acoperirea și performanța excepționale o plasează merituos în elita operatorilor„.

„Decernarea acestui premiu pentru a treia oară din partea unei entități atât de prestigioase precum Ookla reprezintă o realizare remarcabilă pentru noi. Suntem profund recunoscători pentru această distincție care reflectă angajamentul nostru constant de a oferi cel mai bun serviciu tuturor clienților DIGI.”, a declarat Marius Vărzaru, directorul general DIGI Spania.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este primul operator de rețele virtuale mobile (MVNO) din piață și al cincilea operator mobil din Spania, deservind peste 4,5 milioane de conexiuni mobile și peste 1,2 milioane de conexiuni fixe, conform oficialilor companiei. DIGI Spania a încheiat primele 9 luni ale anului 2023 cu o cifră de afaceri de 466 milioane de euro.