Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Office 365 devine Microsoft 365. Vezi ce aduce nou

Pe 21 aprilie, Office 365 va deveni Microsoft 365, o variantă îmbunătăţită care se bazează pe Office integrând AI, conținut bogat și șabloane noi, precum și experiențe bazate pe cloud. Implementarea începe pe 31 martie 2020 și va ajunge în următoarele luni la cei peste 38 de milioane de abonați ai Office 365.

Tot astăzi au fost anunţate și două noi experiențe Microsoft 365 care vor fi lansate în preview în lunile următoare – o nouă aplicație Microsoft Family Safety destinată siguranței familiei în lumea digitală și fizică, și funcții noi în Microsoft Teams.

Noul browser Microsoft Edge vine şi el cu noi funcții pentru protecție web cu Password Monitor și căutare simplificată cu Collections. Puteți afla mai multe despre toate noile funcții Edge aici.

Tot pe 31 martie a fost anunțată o extindere majoră a Microsoft Editor, un serviciu AI disponibil în peste 20 de limbi, accesibil acum în Word și Outlook.com și ca extensie de browser autonomă pentru Microsoft Edge și Google Chrome.

Abonații Microsoft 365 Personal și Family au acces la funcții avansate de gramatică și stil.

Funcționalitatea Rewrite Sugesstions din Word poate oferi idei care ajută la reformularea propozițiilor pentru un impact mai mare sau mai multă claritate, cu păstrarea sensului inițial.

  • Pentru prima dată în Word, verificatorul de similitudine din Editor utilizează capabilități de verificare a plagiatului pentru a sprijini scriitorii în crearea de conținut original și, atunci când este necesar, pentru a introduce citate relevante în documentul lor cu un singur clic.

Prezentări mai bune cu PowerPoint

Una dintre cele mai frecvente temeri ale oamenilor este vorbirea în public. Presenter Coach din PowerPoint poate fi de ajutor în acest sens. În timpul repetițiilor, Presenter Coach utilizează AI pentru a detecta dacă utilizatorul vorbește prea repede sau dacă face prea multe pauze sau doar citește textul de pe slide-uri.

O legătură mai strânsă cu familia și prietenii prin Skype și Microsoft Teams

Microsoft a introdus recent o nouă funcție Skype numită Meet Now, care permite crearea cu ușurință a unei întâlniri video gratuite, cu doar trei clicuri, fără autentificări sau descărcări necesare.

Peste 44 de milioane de oameni folosesc zilnic Microsoft Teams pentru muncă. Oamenilor le place Teams deoarece este singurul hub pentru munca în echipă care le oferă discuții, conferințe video, apeluri și colaborare, toate într-un singur loc.  Microsoft a prezentat astăzi în preview şi noi funcții pentru viața personală care vin integrate în Microsoft Teams.

Cu aceste funcții noi ale Teams utilizatorii se vor putea conecta, rămâne organizați și colabora cu familia și prietenii. Vor putea crea grupuri pentru a programa călătorii cu prietenii, organiza întâlniri cu vecinii sau următoarea întâlnire pentru clubul de carte. Aceștia se vor putea conecta într-un chat de grup, efectua apeluri video, colabora pentru a crea liste comune de priorități și atribui sarcini anumitor persoane, coordona programări, partaja fotografii și videoclipuri, toate într-un singur loc.

Protejați-vă familia în lumea fizică și digitală cu Microsoft Family Safety

Noua aplicație Microsoft Family Safety este singura aplicație care gestionează timpul petrecut pe ecran pe PC-urile Windows, Android și Xbox.

Microsoft Family Safety ajută păstrarea unei conexiuni între membrii familiei prin distribuirea locației și include notificări atunci când un membru al familiei ajunge sau pleacă dintr-un loc, cum ar fi acasă, la școală sau la locul de muncă, pentru un plus de liniște, știind că familia este acolo unde trebuie să fie.

Un preview limitat al aplicației pe iOS și Android va fi disponibil în lunile următoare.  

Abonamentele Microsoft 365 Personal și Family disponibile la scară largă din 21 aprilie

Abonamentele Microsoft 365 Personal și Family vor fi disponibile la nivel global începând cu 21 aprilie. Cu abonamentele Microsoft 365 Personal și Family utilizatorii vor beneficia în cadrul Office 365 de aplicații Office premium pentru desktop, 1 TB de stocare OneDrive în cloud de persoană, 60 de minute Skype pentru apeluri către linii fixe și mobile, funcții avansate de securitate pentru protecția față de malware și atacuri de phishing, suport tehnic permanent, plus toate funcțiile și beneficiile noi anunțate astăzi.

Microsoft 365 Personal costă 29,99 lei pe lună sau 299.99lei pe an. Pentru cea mai bună valoare preț – beneficii, o familie de până la șase persoane poate utiliza Microsoft 365 Family pentru 42.99 lei pe lună sau 429.99lei pe an.