Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Noutăţi de toamnă: Vodafone TV şi Vodafone ONE, cu servicii convergente fix-mobil

Vodafone TV este noul serviciu lansat de operatorul telecom Vodafone România pe 16 septembrie, completat de noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE. Serviciul Vodafone TV este disponibil, începând de astăzi, într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună.

Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K, unic pe piața din România, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital, au explicat oficialii companiei într-o conferinţă online cu presa. Vodafone TV se poziţionează ca având cea mai extinsă grilă TV, cu peste 190 de canale în format SD, HD și 4K, precum și cea mai vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut de calitate și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, care oferă acces la producţii HBO – seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium. De asemenea, interfața permite acces direct la serviciile de streaming Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids, Hopster.

Vodafone TV integrează grila de canale TV lineare și Video On demand, precum și aplicațiile de streaming într-o platformă unică, astfel încât se pot urmări emisiunile TV preferate și cea mai mare varietate de conținut în regim On Demand, pe orice ecran – televizor, smartphone sau tabletă. Utilizatorii au posibilitatea, de exemplu, să înceapă vizionarea pe telefonul mobil sau tabletă și să continue pe ecranul televizorului, conținutul redat pe un ecran fiind redat pe toate celelalte, instant.

Prin intermediul funcției Catch-up/Replay, utilizatorii pot alege când și unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât și pe smartphone și tabletă. De asemenea, pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcțiilor Pause/Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran. Funcția de Căutare permite găsirea rapidă a conținutului, indiferent dacă este vorba despre conținut TV linear sau On Demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

Serviciul Vodafone TV include şi o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje. Aplicația mobilă Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS și Android.

Lansarea noului serviciu Vodafone TV marchează şi o nouă etapă în parteneriatul cu Netflix, demarat în 2015, susţin oficialii Vodafone România. Mediaboxul Vodafone TV integrează acum serviciul Netflix.

Noile oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice denumite Vodafone ONE, lansate tot pe 16 septembrie, vin la ofertă cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.

De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.

Clienții Vodafone de servicii fixe primesc o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.

Astăzi marcăm un pas important în strategia noastră de a ne consolida poziția pe piața serviciilor convergente din România. Faptul că am devenit o companie de comunicații complet integrată reprezintă pentru noi un catalizator care ne va permite să continuăm să inovăm și să le oferim românilor noi soluții convergente competitive pentru comunicare și divertisment și cele mai bune opțiuni pentru a fi mereu conectați, oriunde și oricând. Mă bucur să aducem în casele românilor o nouă inovație și o nouă experiență de divertisment, cu serviciul Vodafone TV, alături de o ofertă convergentă și mai puternică, Vodafone ONE”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ în ultimii ani, mulți dintre noi preferând astăzi un mix între a urmări televiziunea lineară și utilizarea serviciilor On Demand, în creștere. Ceea ce aduce astăzi Vodafone este o soluție care îmbină perfect cele două lumi, cu ceea ce are mai bun fiecare dintre ele. Utilizatorii pot continua să urmărească, desigur, evenimente live, precum sport sau știri, chiar când acestea se întâmplă, dar pot, totodată, să caute și să vizioneze conținutul de televiziune lineară câteva zile mai târziu după difuzare, într-un mod similar serviciilor On Demand. Mai mult, în timp, asemenea serviciilor On Demand, utilizatorii pot primi recomandări cu ce se difuzează chiar în acest moment la televiziunea lineară, pe baza preferințelor lor. Am convingerea că acesta va fi începutul unei experiențe de conținut și televiziune semnificativ mai bune pe piața din România“, a explicat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.