Noul SSD Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s de la ADATA

ADATA Technology a lansat SSD-ul Ultimate SU650 M.2 2280 SATA – echipat cu memorie 3D TLC Flash, noul SSD oferă o capacitate de stocare de până la 480GB și viteze de citire/scriere de până la 550/510MB/s.

În plus, acesta suportă și SLC caching inteligent, este dotat cu tehnologie Low-density parity-check (LDPC) pentru a oferi performanțe îmbunătățite și integritate a datelor. Având conectivitate de tip M.2 2280, SU650 este ideal atât pentru laptopuri cât și pentru PC-uri, fără a fi nevoie de cabluri în timpul instalării.

3D NAND este un upgrade excelent pentru PC

Cu tehnologie 3D NAND Flash, SU650 dispune de capacități de stocare sporite (120GB, 240GB și 480GB), eficiență îmbunătățită și fiabilitate mai bună. Fie că este folosit ca partiție de stocare sau de boot, acesta este o alegere excelentă de upgrade, în special pentru cei care fac trecerea de la unitățile de hard disk la SDD. În plus, 3D NAND Flash consumă mai puțină energie, cu până la 80% mai puțin decât un HDD, ideal pentru utilizatorii care lucrează pe laptop pentru perioade lungi de timp.

Foarte rapid, foarte fiabil

Cu SLC caching inteligent, memoria NAND Flash sporește performanța. Acest lucru permite noului SSD SU650 să atingă viteze de citire/scriere de până la 550/510MB/s pentru boot mai ușor și transferuri de fișiere mai rapide. În plus, cu tehnologia LDPC error-correcting code, SU650 poate detecta și remedia erorile pentru a asigura integritatea datelor și, astfel, pentru a beneficia de o durată de viață extinsă. De asemenea, timpul MTBF este de 2 milioane de ore, comparativ cu 1,5 milioane pentru NAND Flash 2D, oferind astfel și o fiabilitate sporită.

SSD Toolbox și software de Migration Utility

Odată cu achiziționarea SSD-ului SU650, utilizatorii pot descărca SSD Toolbox și Migration Utility. SSD Toolbox permite monitorizarea și gestionarea dispozitivului, afișând starea unității, nivelul de uzură și informații privind durata de viață. Migration Utility este util în special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece este proiectat pentru backup simplu și rapid și pentru migrarea conținutului întregii unități, inclusiv a sistemului de operare.

Disponibilitatea exactă a noului SSD ADATA Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s poate varia în funcție de regiune.

www.adata.com