Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Noul monitor 4K de la AOC – U2790PQU

AOC a lansat un nou membru al seriei 90 dedicat profesioniștilor. Monitorul U2790PQU de 27 inci (68.6 cm) oferă o rezoluție 4K (3840×2160) și o densitate a pixelilor de 163 ppi, rezultând într-o imagine clară. Panoul IPS cu o adâncime de culoare de 10 biți produce 1,07 miliarde de culori, permițând tranziții subtile de culoare. În timp ce finisajul gri și design-ul fără rame pe 3 părți fac ca monitorul să se remarce în orice încăpere, specificațiile tehnice – standul ergonomic reglabil în înălțime și reducerea luminii albastre dăunătoare ochilor – fac ca monitorul să fie o alegere foarte bună pentru profesioniști și pentru prosumatorii în căutarea unor soluții premium.

Ultra HD, sau mai simplu, rezoluția 4K (3840×2160 pixeli) începe încet, dar sigur, să înlocuiască monitoarele mainstream 1080p (Full HD) și 1440p (Quad HD). U2790PQU este un monitor care va fi apreciat în special de creatori de conținut, editori video, artiști digitali dar și de oameni care lucrează în excel sau cu aplicații complexe. Datorită rezoluției 4K, detaliilor foarte clare și vii, împreună cu acuratețea și adâncimea de culoare de 10-bit a panoului IPS fac ca monitorul să fie unul util pentru profesioniștii ce lucrează în aceste domenii.

Toate monitoarele din seria AOC 90 dispun de un finisaj unic de argint/bronz, diferențiându-se de ecranele obișnuite de culoare neagră sau gri, iar modelul U2790PQU continuă în acest stil. Dimensiunea panoului de 27” (68.6 cm) combinat cu designul aproape fără rame creează mai mult loc pe ecran, în același timp ocupând un spațiu mic pe biroul de lucru. Totodată, permite setup-uri cu mai multe monitoare, ceea ce dovedește că aduce un plus productivității în spațiile de lucru moderne.

Mulți profesioniști petrec un timp semnificativ de lung folosindu-și monitorul în fiecare zi iar AOC are soluția perfectă pentru ca acest timp să fie cât mai confortabil posibil. Standul ergonomic poate fi ajustat în înălțime (cu 130 mm), poate fi pivotat (-45°/+45°) dar și înclinat (-3.5°/+19.5°). Pentru utilizatorii care lucrează cu conținut vertical, monitorul poate fi pivotat în modul portret. Adițional, monitorul folosește modul Low Blue Light, ce reduce lungimile de unde scurte și de mare putere a luminii albastre și contribuie astfel la sănătatea ochilor.

În conformitate cu reglementările EnergyStar, EPEAG Silver și TCO 6, U2790PQU este un monitor modern, eficient energetic potrivit pentru biroul viitorului.

Utilizatorii au mai multe optiuni de conectare a monitorului în diferite surse, mulțumită unui port HDMI 2.0, a unuia HDMI 1.4 și unui DisplayPort 1.2 și se pot bucura de flexibilitatea oferită de un hub USB 3.0 cu două porturi. La partea de audio, utilizatorii pot folosi cele două boxe integrate de 2W ori ieșirea pentru căști.

Modelul U2790PQU va fi disponibil în iulie 2019 la prețul de 1659 lei.

http://eu.aoc.com/