Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Noua competiție „Future Changers” de la Vodafone caută idei inovatoare care sprijină mediul înconjurător

Vodafone România anunță lansarea Future Changers – o nouă competiție internațională pentru tinerii cu cele mai bune și inovatoare idei de utilizare a tehnologiei pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător. Competiția se va desfășura în perioada 23 septembrie – 20 octombrie 2019, iar persoanele interesate să participe se pot inscrie prin încărcarea unei propuneri scrise sau video ce evidențiază ideea lor pe portalul online Vodafone Future Changers: https://careers.vodafone.com/futurechangers.

Tinerii sunt cei mai în măsură să aducă schimbarea. Vodafone își dorește să recruteze și să sprijine pe cei mai străluciți formatori digitali ai viitorului pentru a susține misiunea de a schimba lumea și de a proteja mediul. Competiția Future Changers este un nou exemplu al inițiativelor noastre de a identifica și susține noi talente, minți sclipitoare care au capacitatea de a contribui la crearea unei amprente pozitive prin utilizarea tehnologiei avansate de astăzi pentru a face o diferență reală în lume”, precizează Fragiski Melissa, HR Director, Vodafone România.

Cele mai bune zece idei vor fi evaluate de către un juriu format din lideri influenți, iar câștigătorul va avea șansa de a-și pune în practică ideea cu ajutor din partea Imperial College London. În plus, acesta va primi un premiu în valoare de 5.000 lire sterline. Vodafone România va pune la dispoziția câștigătorului un mentor care se va implica în dezvoltarea și materializarea proiectului.

Imperial College London va oferi câștigătorului competiției susținere și încurajare printr-un program de trei luni într-un incubator care creează, activează și sprijină potențialul antreprenorial prin combinarea educației experiențiale cu accesul la ecosistemul de antreprenoriat la acestei instituții.

Directorul de Antreprenoriat de la Imperial College London, Ben Mumby-Croft, a declarat: „În cadrul Imperial, suntem pasionați să dezvoltăm talentul antreprenorial și să susținem noua generație de vizionari și pionieri în a gândi la scară largă, a fi îndrăzneți și a face o diferență. Ca parte a acestei misiuni, suntem încântați să sprijinim programul Future Changers și abia așteptăm să lucrăm împreună la materializarea ideii câștigătoare.”

Competiția Future Changers continuă seria recentă a inițiativelor Vodafone, care include Bright Sparks – un program dedicat pentru zece start-upuri digitale dezvoltate în colaborare cu Oxford University Innovation, incluzând mentorat și suport pe o perioadă de 12 luni.

Vodafone a creat un parteneriat și cu agenția de creație Livity, care promovează, de asemenea, proiectul Future Changers.