Telekom pune la bătaie 200 premii pentru utilizatorii aplicației MyAccount

Clienții care utilizează aplicația de management a contului MyAccount Telekom pot participa până la 30 septembrie la tombola cu 200 de premii lansată de operator pentru a încuraja utilizarea mijloacelor digitale de administrare a serviciilor de telecomunicații. Premiile care pot fi câștigate sunt:

  • 2x iPhone X (256GB);
  • 2x televizoare Philips Ultra HD 4K cu diagonala de 108 cm;
  • 2x aspiratoare robot Xiaomi Viomi V2 PRO cu control prin telefonul mobil;
  • 200 de vouchere Germanos în valoare de 100 de lei fiecare.

Pentru a participa la tombolă, clienții Telekom Romania trebuie să se logheze în aplicația MyAccount, să își  personalizeze contul și să realizeze cel puțin una dintre operațiunile următoare: să reînnoiască abonamentul, să plătească în aplicație cel puțin o factură, să reîncarce din aplicație o cartelă Telekom sau să activeze factura electronică direct din aplicația mobilă sau din platforma web MyAccount.

Clienții care doresc să activeze factura electronică o pot face direct din aplicația mobilă MyAccount, confirmând adresa de e-mail printr-un singur click, sau în secțiunea „MyAccount” de pe www.telekom.ro. Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email și va putea fi consultată în contul MyAccount de pe site-ul www.telekom.ro sau direct din aplicația mobilă.