Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Nokia 7 Plus și Nokia 6.1, actualizate la Android 10

Nokia 7 Plus și Nokia 6.1, actualizate acum la Android 10, se alătură smartphone-urilor care deja dispun de această actualizare, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1. Cinci telefoane Nokia au primit așadar actualizarea Android OS, de la lansarea oficială a acesteia. HMD Global, compania care deține licenta Nokia pentru telefoane, a anunţat că va actualiza trei terminale în ultimul trimestru al anului 2019 și două în primele trei luni din anul 2020.

Începând de astăzi, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1 sunt actualizate la Android 10, cu funcţii noi precum:

  • Gesture Navigation: controlul smartphone-ului Nokia devine și mai ușor, prin gesturi intuitive, mai rapide.
  • Smart Reply: sugestii și mai inteligente pentru mesajele text, care constau nu doar în fraze, ci și în acțiuni.
  • Privacy Controls: mai mult control al datelor personale și posibilitatea de a gestiona accesul aplicațiilor la informațiile cu privire la locație – mereu, doar când se folosesc aplicațiile respective sau niciodată.
  • Focus mode: blocarea aplicațiilor care pot distrage atenția, pentru o mai bună concentrare.
  • Family Link: parte a setărilor de Digital Wellbeing, permite părinților să seteze reguli digitale pentru întreaga familie.