VIDEO Huawei lansează în România cel mai premium smartwatch şi două monitoare în premieră, alte două tablete şi căştile Freebuds 4. Pentru 2022, Country Manager-ul HCBG pregăteşte aducerea maşinilor electrice Huawei şi pe piaţa noastră

Huawei Consumer BG România a lansat astăzi cel mai premium smartwatch din portofoliu, cu un corp ușor din titan, brățară din titan sau piele pentru versiunea Pro. Noua serie de smartwatch-uri flagship HUAWEI WATCH 3 este prima care oferă apeluri e-sim, măsoară temperatura pielii și, în plus, dispune și de o autonomie a baterie de până la 21 de zile în Modul Ultra. La conferinţa de lansare, Sabina Ştirb – Marketing Director Huawei Consumer Business Group – şi Claudiu Cozma – CTA Huawei Consumer Business Group – au prezentat şi noile căști Freebuds 4, disponibile din 7 iulie, precum și monitoarele MateView și MateView GT, și tabletele MatePad 11, MatePad Pro.

Whisky Wangwei (foto), Country Manager Huawei Consumer Business Group România, a anunţat totodată că anul viitor compania va aduce în România şi primele maşini electrice marca Huawei.

Noua serie de HUAWEI WATCH 3 include două modele pentru HUAWEI WATCH 3 și două modele pentru HUAWEI WATCH 3 Pro.

Campania de precomandă pentru smartwatch-uri începe pe data de 23 iunie și este valabilă până pe 6 iulie, pe Huawei Online Store – www.huaweistore.ro și în rețelele de retail ale partenerilor. Persoanele care vor comanda în perioada aceasta vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i la achiziționarea ceasului HUAWEI WATCH 3, la prețul de 1.699 lei și o pereche de căști FreeBuds Pro împreună cu ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro la prețul de 1.999 lei sau 2.499 lei, în funcție de ediția de piele sau titan.

HUAWEI FreeBuds 4, cel mai nou produs audio de la Huawei, primele căști True Wireless din lume cu tehnologie de anulare activă a zgomotului, vor fi disponibile pe piața locală în prima parte a lunii iulie.

HUAWEI MateView GT, primul monitor desktop pentru gaming este introdus pe piața locală, intrând într-un nou segment business, cel al dispozitivelor de gaming pentru PC. Seria MateView este completată și de primul monitor flagship autonom al companiei.

Pe segmentul tabletelor, compania a anunțat lansarea a două noi modele: HUAWEI MatePad Pro și HUAWEI MatePad. Ambele tablete au sistemul de operare HarmonyOS 2 și oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică și un creion care le pot transforma în notebookuri.

Pe lângă funcțiile profesionale de monitorizare a sănătății și fitness-ului și autonomia ultra-ridicată a bateriei, seria HUAWEI WATCH 3 include pentru prima dată apelurile e-sim și un senzor de  înaltă precizie pentru detectarea temperaturii pielii. O funcție nouă este detectarea temperaturii pielii.

Corpul din oțel inoxidabil sau titan șlefuit al ceasului este decorat cu sticlă 3D ultra-curbată sau de safir și un ecran mare. Pe lângă designul premium, ceasul dispune și de verificare SpO2 continuă și îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze permanent starea de sănătate.

Seria HUAWEI WATCH 3 suportă conectivitate autonomă. Prin activarea serviciului eSIM pe smartphone-uri și la operatorii de telefonie, utilizatorii pot partaja între smartphone și smartwatch atât numărul de telefon, cât și planurile de voce și date.

HUAWEI WATCH 3 Pro dispune de o autonomie a bateriei ultra-ridicată  de 5 zile în modul smart și de 21 de zile în modul ultra-long battery life. HUAWEI WATCH 3 poate rămâne pornit timp de 3 zile în modul smart și 14 zile în modul ultra-long battery life.

Seria HUAWEI Watch 3 oferă opțiuni diverse pentru clienți. WATCH 3 Pro este disponibil pe piață în versiunile Elite și Classic, în timp ce WATCH 3 este disponibil în versiunile Active și Classic.

HUAWEI FreeBuds 4lansează oficial era ANC 2.0 open-fit. Căștile suportă conectarea cu dispozitivele din apropiere, conexiune duală a dispozitivului și control Audio Center cu smartphone-uri, tablete și alte dispozitive Huawei. Ele sunt și primele căști care se pot conecta rapid cu un HUAWEI MateBook aflat în apropiere.

Căștile suportă o gamă de frecvență de până la 40kHz, reproducând voci mai clare și sunete de înaltă frecvență cu detalii clare. HUAWEI FreeBuds 4 oferă și înregistrare HD și mod de latență redusă, pentru ca utilizatorii să se bucure mai mult de gaming și divertisment.

Seria HUAWEI MateView este prima gamă de monitoare adăugată la portofoliul de produse Huawei Consumer BG.

Introdus ca o nouă categorie de produse, HUAWEI MateView GT vine cu un ecran curbat ultrawide care suportă o rată de refresh de 165Hz  și SoundBar integrat inovator. Ca monitor Wireless • Real Colour  care suportă o gamă largă de funcții inteligente, HUAWEI MateView urmăreşte să redefinească următoarea generație de monitoare inteligente, susţin oficialii companiei.

Monitorul  4K+ Ultra-HD mare are un ecran 3:2 de 28,2 inci care suportă o rezoluție nativă de 3840 × 2560. HUAWEI MateView acceptă 98% din gama de culori DCI-P3  și 100% din gama de culori sRGB.

Noile tablete, MatePad 11 și MatePad Pro, vor fi disponibile pe piața locală în a doua parte a lunii iulie și sunt primele dispozitive Huawei care rulează HarmonyOS 2, alături de seria WATCH 3. Noua tabletă desktop oferă o mai bună organizare, cu un nou Bottom Dock și widget-uri de servicii. Folosind Huawei Share, tableta poate utiliza capabilitățile altor dispozitive – smartphone-uri, PC-uri sau televizoare. Ambele tablete oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică și un creion care le pot transforma în notebookuri.