Noi tablete Samsung din iunie: Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite sunt noile modele de tablete din portofoliul Samsung.

Galaxy Tab S7 FE vine echipat cu un display de 12,4 inci[1]. Cutia tabletei conține și un S Pen, iar cu Samsung Notes utilizatorii pot converti însemnările scrise de mână pe ecran direct în text digital. Aceștia își pot organiza notițele cu ajutorul etichetelor automate, utilizând Căutarea Inteligentă pentru a găsi mențiunea necesară, indiferent dacă este tastată sau scrisă de mână.

Cu funcția Multi-Active Window, utilizatorii pot deschide până la trei aplicații simultan. Asta înseamnă că pot naviga pe web, pot lua notițe și pot reda conținut video – totul pe un singur ecran. Cu App Pair, utilizatorii pot salva și deschide combinația preferată de aplicații în fereastra Multi-Active.

Cu ajutorul Samsung DeX și a tastaturii Book Cover[2], utilizatorii pot folosi tableta pe post de laptop. Și datorită celui de-al doilea ecran[3], aceștia pot transforma Galaxy Tab S7 FE într-un display suplimentar, alături de computer, pentru a extinde câmpul de vizualizare.

Galaxy Tab S7 FE vine în patru culori: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green și Mystic Pink.

Galaxy Tab A7 Lite are un ecran de 8,7 inci protejat de o carcasă metalică. Are până la 64GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 1TB cu ajutorul unui card MicroSD.

În momentul achiziționării unui Samsung Galaxy Tab S7 FE sau Galaxy Tab A7 Lite, utilizatorii vor avea, gratuit, acces nelimitat la Samsung TV Plus[4].


[1] Măsurată în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.

[2] Produsul se cumpără separat.

[3] WiDi (Wireless Display) – pentru a utiliza al doilea ecran sunt necesare modele de computer cu Windows 10 și Windows 10 v.2004 sau versiuni mai recente. Compatibil cu seria Galaxy Book și Samsung Notebook Plus2 și Samsung Notebook Plus cu sistem de operare Windows 10.

[4] Samsung TV Plus este disponibil pentru utilizatorii Galaxy Tab S7 FE din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania și Coreea și utilizatorii versiunii Galaxy Tab A7 Lite LTE din SUA și Canada. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară, model și operator.