Israelienii de la Wawiwa Tech Training lansează în România un centru de educaţie tehnologică, primele cursuri de Full-Stack/Front-End Developer şi UI/UX cu durată de 6-9 luni costând 2500-4000 euro

Centrul NewTech Academy s-a lansat astăzi în România cu suportul Wawiwa Tech Training din Israel. NewTech Academy îşi propune să devină un centru de excelență în educația tehnologică, creând specialiști pentru profesii cu cerere mare în sectorul tech. NewTech Academy va derula în România programe intensive de formare, cu desfășurare – interactivă, online sau hibrid, acestea fiind adaptate noilor cerințe ale pieței. NewTech Academy va oferi inițial programe de recalificare pentru 3 poziții care sunt foarte solicitate de angajatorii din România: Full-Stack Developer (cu o durata de 9 luni), Front-End Developer (cu o durata de 6 luni) și UI/UX (cu o durata de 6 luni). Ulterior, vor fi adăugate programe suplimentare, cum ar fi specializarea în securitate cibernetică, (data mining) și altele.

Suntem foarte încântați să încheiem un parteneriat cu NewTech Academy și să aducem în România metodologia performantă din cadrul Wawiwa Tech Training. Venim cu o expertiză a echipei de peste 20 de ani ce stă la baza succesului nu doar al industriei tech din Israel, dar și din țările partenere din regiune. Formarea tehnologică pe care NewTech Academy o va oferi va specializa forța de muncă locală pentru pozițiile foarte căutate în regiune.”, susţine Eran Lasser, Fondator și CEO Wawiwa Tech Training.

 „NewTech Academy este un hub de educație tehnologică care răspunde unor nevoi importante ale pieței de muncă și anume: calificarea la nivel înalt a viitorilor angajați și aducerea lor mai aproape de angajatorii din industria IT&C, FMCG, banking, retail etc. NewTech Academy oferă un sistem integrat de programe de formare, completat de experiențe practice, aplicate nevoilor profesiei respective.”, a declarat Lavinia Chican, Board Member NewTech Academy.

Structura programelor NewTech Academy a fost dezvoltată de profesioniști din industria tehnologiei israeliene, în conformitate cu standardele globale.