Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Noi integrări de Machine Learning anunțate de SAP

SAP a anunțat o serie de inițiative menite să simplifice procesele de gestionare a datelor pentru companii. Acestea includ capabilități noi de Machine Learning pentru SAP Cloud Platform prin serviciile SAP Data Intelligence Service, SAP Intelligent BPM și o interfață de utilizator conversațională pentru SAP Analytics. Anunțurile au fost făcute în cadrul evenimentului SAP TechEd, care a avut loc în Las Vegas în perioada 24 – 26 septembrie.

SAP Data Intelligence oferă clienților posibilitatea de a transforma seturi de date provenite din surse diferite în informații esențiale pentru companie, care pot influența rezultate pozitive de business. În plus, noul serviciu ajută organizațiile să adopte cele mai noi tehnologii, combinând soluțiile SAP Data Hub și SAP Leonardo Machine Learning Foundation într-o singură suită cloud integrată, prin utilizarea de framework-uri consacrate de tip open source, precum TensorFlow.

Serviciile SAP Intelligent Business Processes Management (SAP Intelligent BPM) ajută clienții să transforme procese de business bazate pe documente fizice (hârtie) în fluxuri de lucru digitale, oferindu-le o transparență și o vizibilitate mai bune asupra aplicațiilor de business SAP sau non-SAP. SAP Intelligent BPM integrează serviciul SAP Conversational AI, care îi ghidează pe utilizatori prin fluxuri de lucru, oferindu-le în acest timp recomandări pentru diverse acțiuni ce urmează a fi întreprinse.

SAP a lansat și servicii care utilizează machine learning și Internet of Things (IoT) pentru a rezolva provocări specifice de business. Acestea includ serviciul Document Information Extraction care aplică machine learning pentru a digitaliza documente nestructurate, extrăgând informațiile și corelându-le cu date relevante de business. Capabilitățile îmbunătățite pentru scenarii hibride de IoT edge și cloud oferă companiilor avantajul de a nu depinde de latența, lățimea de bandă sau conectivitatea rețelei.

De asemenea, SAP a mai anunțat că a extins colaborarea deja existentă cu Microsoft pentru a asigura interoperabilitatea dintre platformele de blockchain ale celor două companii. Astfel, clienții pot rula aplicațiile bazate pe blockchain în SAP Cloud Platform, care este conectat direct la serviciul Azure Blockchain.

SAP include, de asemenea, algoritmi de machine learning în aplicațiile SAP S/4HANA Cloud ERP și un flux inteligent de aprobare pentru departamentele de achiziții. Acesta folosește machine learning pentru a clasifica aprobările de achiziție în două categorii – importante și mai puțin importante. SAP a lansat și un set de recomandări care include exemple de cele mai bune practici pentru automatizarea proceselor (RPA) în implementările de SAP S/4HANA Cloud. Pachetul acoperă procese de business precum gestionarea comenzilor de vânzări și confirmarea achizițiilor, ajută clienții să-și reducă costurile cu forța de muncă și să răspundă mai rapid la schimbările din piață.