Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

NETOPIA Payments: reducem timpul de efectuare a plăților online prin noul protocol de securitate 3D Secure 2.0

Procesatorul de plăți electronice NETOPIA Payments a adoptat noul protocol de securitate 3D Secure 2.0, pentru toți comercianții înrolați în platformă.Noul protocol de securitate 3D Secure 2.0, aflat în conformitate cu noua directiva europeană privind serviciile de plată PSD2, aduce o serie de avantaje atât pentru comercianți, cât și pentru utilizatori, mai ales din punct de vedere al plăților mobile. Design-ul îmbunătățește experiența utilizatorilor pe dispozitivele mobile, acesta fiind în totalitate compatibil cu aplicațiile de tip portofele digitale sau cu tranzacțiile efectuate în aplicație.

Un alt avantaj al noului protocol este îmbunătățirea procesului de debit, prin eliminarea ferestrelor pop-out sau introducerea parolelor statice, respectând în același timp procedurile de securitate în vigoare. Acest lucru este posibil datorită autentificării bazate pe evaluarea riscului ce determină automat profilul de risc asociat respectivei tranzacții. Platforma comerciantului va necesita autentificarea suplimentară numai dacă riscul este ridicat, ceea ce se întâmplă doar în cazul unui procent mic al tranzacțiilor.

Totodată, 3D Secure 2.0 poate fi utilizat pentru mai mult decât tranzacții online. Prin introducerea opțiunii de Autentificare fără plată, titularul cardului se poate autentifica fără a fi condiționat de efectuarea unei plăți, acest lucru fiind extrem de util în cazul adăugării cardurilor în portofelele electronice. 

„Suntem printre primii care implementăm cele mai noi tehnologii şi am introdus noul protocol de securitate 3D Secure 2.0, pe care l-am adoptat fără a afecta în niciun fel activitatea partenerilor noștri, upgrade-ul fiind realizat în totalitate de echipa NETOPIA Payments.”, a precizat Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments. (foto)

NETOPIA Payments se poziţionează drept cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, fiind o companie 100% românească. În prezent, circa 20.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.