Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Netcity Telecom reacţionează la acuzele lui Clotilde Armand referitoare la cablurile agăţate de stâlpii de iluminat: operatorii telecom şi TV întârzie de peste 2 ani migrarea rețelelor proprii în subteran

Ca urmare a informațiilor recent apărute în spațiul public privind situația cablurilor aeriene din București, după anunţul imperios al Primarului sectorului 1, Clotilde Armand, care le cere operatorilor de telefonie, televiziune sau Internet, care au cabluri supraterane agățate de stâlpii de iluminat, să găsească alte soluții pentru furnizarea serviciilor, oficialii companiei Netcity Telecom precizează că discuțiile despre migrările în subteran ale cablurilor aeriene deținute de operatorii de telecomunicații se referă la cei peste 500 km de rețea Netcity complet funcțională, construită începând cu 2018,pentru care operatorii înregistrează întârzieri ce depășesc 2 ani în migrarea rețelelor proprii în subteran și dezafectarea cablurilor aeriene. Întârzierea acestor migrări, peste termenul maxim de 4 luni prevăzut legal, îngreunează extinderea proiectului Netcity și expune bucureștenii la riscul întreruperii serviciilor. Infrastructura Netcity este construită exclusiv din fonduri proprii ale Netcity Telecom, Primăria Municipiului București încasând redevențeîn cuantum de 12% din venituri. Din cei peste 1.750 km de canalizație subterană, pentru circa două treimi, cablurile aeriene au fost deja dezafectate de pe stâlpi,  incluzând atât bulevarde centrale, precum Unirii, Magheru, Kiseleff, dar și căi majore de acces în oraș, precum Iuliu Maniu, Giurgiului sau Petricani. Oficialii Netcity Telecom ţin să sublinieze şi faptul că tarife reglementate de către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare Comunicații.

Netcity Telecom a fost fondată în 2007 pentru construcția și operarea rețelei metropolitane pentru fibră optică a Municipiului București „Netcity” și facilitarea mutării cablurilor aeriene în subteran.

Oficialii companiei menţionează că rețeaua Netcity, realizată printr-o investiție 100% privată, este prima și cea mai mare rețea de acest tip din România, fiind de circa 10 ori mai extinsă decât cele mai mari rețele comparabile din alte orașe.

Netcity Telecom este parte a unui grup de patru companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Electrogrup SA, Direct One SA, Nova Power & Gas SRL, reunit sub umbrela holding-ului E-INFRA.