Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

moto g pro, primul smartphone cu stylus de la Motorola, ajunge în România, prin Altex, la 1399 lei

Motorola aduce moto g pro şi în România, smartphone-ul fiind disponibil începând de azi, 2 iulie 2020, în magazinele partenerilor și online pe site-ul Altex, la prețul recomandat de 1399 lei. În perioada 02.07 – 08.07 va fi disponibil la prețul de 1299 lei online pe site-ul Altex și în magazine. Noul moto g pro este echipat cu ecran imersiv de 6.4” Max Vision, NFC, o baterie de 4000 mAh și, nu ultimul rând, este primul telefon Motorola care vine cu un stylus în pachet.

Este un telefon destinat oamenilor de business, care își doresc ca smartphone-ul pe care îl dețin să faciliteze schimbul de idei și planuri, indiferent dacă sunt la birou sau pe teren.

Activități precum citirea mail-urilor, editarea pozelor, luarea notițelor, realizarea unor schițe artistice, copiatul textelor și chiar marcarea capturilor de ecran devin acum mult mai simple și rapide. Spre exemplu, utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

moto g pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI și un senzor principal de 48MP care oferă fotografii mai clare și mai luminoase de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii și o claritate uimitoare cu modul Night Vision, iar camera Macro Vision  aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. Camera frontală este de 16MP.

Sistemul audio de la Dolby livrează un sunet cu 50% mai puternic, fiind util şi în conferințele video.

moto g pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh proiectată să dureze până la două zile cu o singură încărcare. Cu alte cuvinte, autonomia telefonului permite până la 143 ore de muzică sau 19 ore de emisiuni și filme. Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience și cu Moto Gametime, o funcție nouă care blochează întreruperile pentru o experiență de joc imersivă.

Smartphone-ul are procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență.