Miroslav Majoroš, încă un an la conducerea Telekom Romania

Grupul de companii Telekom Romania anunță prelungirea cu un an a mandatului lui Miroslav Majoroš în poziția de CEO, începând cu data de 1 ianuarie 2020. Miroslav Majoroš a fost numit în poziția de CEO al Telekom Romania la 1 ianuarie 2016. 

Michael Tsamaz, Președinte și CEO, OTE Group și Președinte al Consiliului de Administrație al Telekom Romania Communications S.A., consideră că: „Rezultatele companiei demonstrează că Miroslav și echipa sa de management conduc Telekom Romania în direcția corespunzătoare. Telekom Romania va continua procesul de transformare în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor companiei”.

Miroslav Majoroš a fost Președinte / CEO al Slovak Telekom din 2003 și Membru al Consiliului de Administrație. În 2005 a devenit Președinte al Consiliului de Administrație al Slovak Telekom. A fost Membru al Consiliului de Administrație al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost Președinte al Consilului de Administrație. Din 1 iulie 2010, a deținut poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și CEO Slovak Telekom. În perioada 1994 – 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziția de Director General, iar din 2000 până în 2002 a deținut această poziție atât pentru IBM Cehia, cât și pentru IBM Slovacia. Miroslav Majoroš a absolvit Facultatea de Electronică și Informatică din cadrul Universității Slovace de Tehnologie din Bratislava.