Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Mircea Hațegan, Telekom Romania Mobile: Lansăm o nouă opțiune de comunicare nelimitată prin serviciul VoWiFi (Voice over WiFi)

Serviciul VoWiFi lansat astăzi de Telekom Romania Mobile este accesibil pentru toți clienții operatorului, atât cei cu abonament, cât și utilizatorii de cartelă preplătite, exclusiv pe teritoriul României, și le permite efectuarea și primirea de apeluri de voce prin intermediul unei conexiuni WiFi.

Lansăm astăzi o nouă opțiune de comunicare nelimitată, apelurile prin WiFi, prin care utilizatorii serviciilor noastre pot efectua apeluri inclusiv atunci când sunt în zone cu acoperire GSM mai slabă, cum ar fi zone montane, sau în clădiri care ecranează rețelele mobile. Astfel, utilizatorii serviciilor mobile de la Telekom se pot bucura de claritatea convorbirii și în asemenea situații”, explică Mircea Hațegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

Pentru a beneficia de VoWiFi, clienții trebuie să dețină un terminal compatibil, să aibă activat serviciul VoLTE, respectiv să aibă telefonul conectat la o rețea WiFi cu acces la internet.

VoWiFi va fi instalat automat pentru clienții care îndeplinesc condițiile de mai sus, dar aceștia trebuie să se asigure că au instalată cea mai nouă versiune de software și este activă setarea Apelul VoWiFi din meniul telefonului.

Lista actualizată a terminalelor compatibile poate fi găsită AICI.  Partenerul de dezvoltare este Samsung, care a contribuit la asigurarea compatibilității terminalelor, se precizează într-un comunicat de presă al operatorului.