Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Miele la IFA 2019 – Primul aspirator vertical fără fir – TRIFLEX H1

Miele continuă seria premierelor de la IFA 2019 cu primul model de aspirator vertical fără fir din portofoliu. Comod, versatil și cu o autonomie unică pe piață, TRIFLEX H1 stabilește noi standarde la capitolele flexibilitate și confort. “Acest grad ridicat de versatilitate în utilizare, combinat cu o curățare puternică și până la 120 de minute de încărcare a bateriei face Triflex unic pe piață”, precizează Gernot Trettenbrein, Director al diviziei de echipamente electrocasnice Miele Group.

Concept 3-în-1 unic

Particularitatea aspiratorului este PowerUnit, acesta constând dintr-un ansamblu motor, o baterie reîncărcabilă și o cutie de stocare a prafului, ce poate fi reconfigurat în doar câteva secunde. Astfel, dacă PowerUnit este montat direct sub mâner, aspiratorul poate ajunge și în locuri greu accesibile, cum ar fi sub obiectele de mobilier, în timp ce scoaterea periei electrice permite curățarea tavanelor.

Dacă este folosit pentru aspirarea podelelor, aspiratorul poate acoperi suprafețe mari și foarte mari cu un randament constant. Utilizatorii pot lua și o scurtă pauză în acest scenariu, lăsând aparatul electrocasnic în poziție verticală. În configurație singulară, PowerUnit este ideal pentru a aspira firimiturile rămase de la micul dejun sau pentru a curăța mașina.

Alimentarea este realizată printr-o baterie cu ioni de litiu premium, ce oferă o autonomie de până la 60 de minute, fără pauze. Prin atașarea periei electrice MultiFloor XXL, recomandată pentru curățenia de zi cu zi, pot fi aspirați pâna la 125m² de pardoseală în doar 30 de minute.

Autonomie premium

TRIFLEX H1 PRO este livrat standard cu o baterie reîncărcabilă de rezervă, ce dublează timpul de funcționare, până la 120 de minute. Aspiratorul se dovedește, de asemenea, extrem de avantajos și când vine vorba de stocare. Cu PowerUnit în poziția inferioară sau superioară, aparatul poate fi suspendat cu ajutorul suportului de perete livrat împreună cu produsul. Dacă nu există suficient spațiu, Triflex poate fi pur și simplu ridicat în picioare și cablul de reîncărcare poate fi conectat direct la priză. Mai mult, bateria poate fi reîncărcată separat de dispozitiv.

Curățare excelentă și igienă exemplară

În ceea ce privește capacitatea de curățare, Triflex oferă performanțe de top atât pe covoare, cât și pe suprafețe dure. Aspiratorul beneficiază de puterea de aspirare Vortex, cunoscută de către clienții Miele de la modelele Blizzard CX1 fară sac. Tehnologia de ultimă generație încorporată în Triflex face ca acesta să poată detecta tipul de podea și, astfel, să își regleze singur gradul de putere corespunzător. Suplimentar, la modelele HX1 Cat&Dog și HX1 Pro, peria electrică are și un led (BrilliantLight) ce ajută la identificarea ultimelor urme de praf, din cele mai întunecate colțuri.

Sistemul de filtrare în trei etape asigură eliminarea igienică a prafului. Murdăria grosieră este colectată în cutia de praf, în timp ce particulele fine sunt reținute de către filtrul de praf. Mecanismul Twist2open face posibilă îndepărtarea prafului fară efort sau murdărire a utilizatorului. Filtrul integrat pentru curățarea aerului nu trebuie înlocuit și nici întreținut pe întreaga durată de viață a produsului. Filtrul HEPA Lifetime al modelelor Triflex Cat&Dog și Triflex Pro filtrează în totalitate alergenii din aer.

Realitatea augumentată – demonstrație live la IFA 2019

Tot în cadrul IFA, Miele va demonstra faptul că tehnologia poate fi mai ușor de înțeles cu ajutorul realității augmentate. Astfel, vizitatorii standului vor putea descoperi, cu ajutorul unei tablete, cum funcționează Triflex, dar și rezultatele pe care le pot obține în propria locuință cu ajutorul acestui aspirator extrem de versatil.