Miele G 7000 este singura masina de spalat vase din lume cu dozare automata

Revoluția echipamentelor electrocasnice premium continuă la Miele. Începând din acest sezon, singura mașină de spălat vase din lume ce poate doza automat detergentul poate fi văzută, testată și achiziționată în showroom-urile din România.

Modelul setează noi standarde, fiind primul ce utilizează tehnologia de ultimă oră pentru economisirea detergentului, dar și protejarea mediului înconjurător în același timp.

AutoDos – tehnologie unică pentru rezultate premium

Tehnologia AutoDos, dezvoltată exclusiv de inginerii Miele și încorporată în toate mașinile de spălat vase G 7000, utilizează la maximum senzorii instalați în echipamente, astfel că va calcula cantitatea exactă din detergentul PowerDisk necesară programului de spălare. Utilizatorii nu vor mai trebui, astfel, să își facă griji pentru reumplerea mașinii cu detergent, un PowerDisk putând asigura 20 de cicluri complete de spălare.

Mai mult, generația G 7000 de mașini de spălat vase Miele promite utilizatorilor o experiență unică a procesului de spălare și igienizare a veselei, dar fără compromis de timp liber. Asta datorită aplicației Miele@mobile pentru dispozitive smart, prin care echipamentul poate fi controlat de la distanță, iar programarea ciclului de spălare se face prin doar câteva atingeri de ecran.

PowerDisk – curățare eficientă, fără compromisuri

PowerDisk de la Miele este dovada că esențele tari se țin în sticluțe mici. Cu un diametru de doar 15 centimetri și o grosime de sub 4 centimetri, detergentul sub formă de disc este ușor de introdus în mașina de spălat vase, într-un locaș special de pe interiorul ușii. Poziționarea permite distribuirea uniformă a substanțelor concentrate în toată incinta maşinii de spălat vase, la fiecare rotire completă.

Dacă utilizatorii optează pentru programul „Automat”, cantitatea de detergent distribuită este calculată de către un senzor, ce măsoară gradul de murdărie a veselei. Astfel, dacă vesela este doar ușor murdară, mașina va utiliza cu un sfert mai puțin detergent, suficient pentru rezultate impecabile.

Control de la distanță, oricând și de oriunde

Timpul este important pentru utilizatorii echipamentelor Miele, astfel că generația G 7000 înglobează o multitudine de facilități digitale. Toate echipamentele se pot conecta la Wi-Fi, iar în unele țări chiar și la asistentul vocal Alexa, ceea ce le permite clienților nu doar să pornească de la distanță unitățile, dar și să primească notificări despre cantitatea de detergent rămasă și chiar comandarea de noi rezerve online.

Funcția AutoStart, ce urmează să fie lansată în următoarele luni, va furniza opțiunea setării unui calendar recurent, spre exemplu pornirea mașinii în fiecare zi la 9 dimineața. De asemenea, vor putea fi setate ore diferite, în funcție de perioada săptămânii (zile de lucru sau de weekend). Totuși, dacă ușa maşinii de spălat vase nu a fost deschisă între două cicluri prestabilite, atunci următorul program va fi anulat, pentru a fi prevenită risipa de apă și detergent.

Și experiența directă este una premium, toate modelele G 7000 oferind un display digital, intuitiv, ce poate fi utilizat exact ca ecranul unui smartphone. Simbolurile și descrierile aferente îi ajută pe utilizatori să navigheze rapid și facil prin meniu, pentru a identifica programul ideal. Interiorul echipamentelor a fost și el îmbunătățit, astfel încât sertarul pentru tacâmuri poate fi coborât, pentru a susține în siguranță atât tacâmuri și chiar elemente foarte mici, cum ar fi ceștile de espresso.

Nu în ultimul rând, designul circuitului de apă a fost, de asemenea, regândit, astfel că un ciclu complet de spălare a vaselor va consuma doar 6 litri de apă, ceea ce oferă echipamentelor G 7000 o eficiență energetică din clasa „A+++ -10%”.