Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Microsoft integrează inteligență artificială prin Copilot în noua versiune Windows 11

Microsoft a integrat funcționalități Copilot bazate pe algoritmi de inteligență artificială în cele mai populare produse ale sale, pentru Microsoft 365, scrierea de cod cu GitHub și redefinirea căutărilor cu Bing și Edge.  

Compania anunță acum disponibilitatea instrumentului său de inteligență artificială, Copilot, în următoarea versiune a Windows 11, începând din 26 septembrie. Noua actualizare Windows 11 va avea peste 150 de funcții noi, toate capabilitățile Copilot și noile experiențe bazate pe AI fiind disponibile în aplicații precum Paint, Photos, Clipchamp, direct pe PC. Bing va adăuga suport pentru cel mai recent model DALL.E 3 de la OpenAI și va putea oferi răspunsuri personalizate, pe baza istoricului căutărilor, sau o nouă experiență de shopping bazată pe AI, spre exemplu. 

Microsoft 365 Copilot va fi disponibil pe scară largă pentru clienții enterprise începând cu data de 1 noiembrie 2023 alături de Microsoft 365 Chat, un nou asistent AI.

Microsoft vine și cu noi dispozitive Surface compatibile cu toate aceste actualizări începând de astăzi.

Actualizarea Windows 11 va aduce Copilot în Windows (disponibil în varianta de preview). Cu noua versiune de Outlook pentru Windows, utilizatorii își pot conecta și coordona diferitele conturi (inclusiv Gmail, Yahoo, iCloud și multe altele) într-o singură aplicație. Windows Backup face tranziția la un nou PC pe care rulează sistemul de operare Windows 11 mai ușoară ca niciodată. Cu Windows Backup, migrarea fișierelor, aplicațiilor și refacerea setărilor de pe un PC la altul este mai rapidă.

Microsoft aduce noi funcționalități și la nivelul Bing și Edge, care integrează, la rândul lor, soluții de inteligență artificială. Concret, vor fi disponibile răspunsuri personalizate. Utilizatorii pot acum să activeze opțiunea privind istoricul conversațiilor pentru a îmbunătăți rezultatele unei căutări. De asemenea, Copilot va fi disponibil în Microsoft Shopping, așa încât atunci când solicită informații despre un element, Bing va pune întrebări suplimentare pentru a afla mai multe detalii, pe care le va utiliza apoi pentru a furniza recomandări personalizate. De asemenea, prin intermediul Content Credentials, se adaugă un watermark digital (care conține inclusiv data și ora la care au fost create) pe toate imaginile generate cu ajutorul AI în Bing.

Microsoft 365 Copilot va fi disponibil pentru clienții din segmentul enterprise de pe 1 noiembrie. În ultimii câțiva ani, ritmul de lucru și volumul sarcinilor au crescut constant. Sunt utilizatori care primesc peste 250 de e-mailuri în Outlook și trimit sau citesc aproape 150 de chaturi pe Teams, într-o singură zi. La nivel global, cei care folosesc Teams participă la de 3 ori mai multe întâlniri, în fiecare săptămână, decât în 2020.  Microsoft 365 Chat elimină din complexitatea sarcinilor și îi ajută pe utilizatori să recupereze timp.