Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

LUMIX DC-S1R a primit titlul ‘EISA Advanced Full-Frame Camera 2019-2020’

Panasonic anunță că modelul de cameră mirrorless full-frame LUMIX DC-S1R a primit titlul ‘EISA Advanced Full-Frame Camera 2019-2020’. Reprezentanții EISA, Expert Imaging and Sound Association, afirmă că ‘Panasonic LUMIX DC-S1R este o cameră profesională extrem de bine construită, cu o protecție remarcabilă împotriva factorilor de mediu.

Aceasta combină performanța de viteză cu o rezoluție foarte ridicată de 47.3 megapixeli, oferind o calitate excepțională a imaginii care depășește chiar și pe cei mai buni dintre concurenții săi. În plus, modeul High Resolution permite captarea unor imagini cu rezoluție înaltă de 187 megapixeli, cu un nivel de detaliere incredibil.

Totodată, caracteristicile ergonomice ale camerei sunt remarcabile datorită vizorului electronic de mari dimensiuni care impune noi standarde la nivel de detaliere și a ecranului tactil pivotant în trei direcții. Adăugați la toate acestea pachetul generos de funcții video și veți obține o cameră completă, pentru profesioniști.”