Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Livrările de echipamente pentru smart home vor scădea ușor în 2022 şi vor avea o creștere modestă în 2023 şi ulterior, conform IDC Tracker

Înrăutățirea condițiilor macroeconomice din 2022 a condus la o reducerea perspectivelor pentru livrările globale de dispozitive pentru smart home (casa inteligentă), conform International Data Corporation ( IDC ) Worldwide Quarterly Smart Home Device Tracker. Livrările de dispozitive inteligente pentru smart home la nivel mondial sunt așteptate să scadă cu 2,6% în 2022, la 874 de milioane de unități, pentru smart speakers și dispozitivele de divertisment video, ca device-urile pentru televiziune și streaming, ce se confruntă cu cea mai mare evoluţie a declinului.

Volatilitatea financiară va continua să inhibe creşterea pieţei în 2023 şi ulterior

„Livrările de dispozitive inteligente pentru smart home au fost afectate în mod semnificativ de întreruperile continue ale lanțului de aprovizionare”, susţine Adam Wright , manager senior de cercetare, Smart Home and Office Devices IDC. „Mai mult, asistăm la o presiune în scădere a cererii în 2022, deoarece inflația continuă să îngusteze portofelele consumatorilor. Privind în perspectivă, ne așteptăm ca volatilitatea să continue să inhibe creșterea pieței în 2023 și ulterior”.

Grafic credit: IDC

Deși se estimează că piața globală va reveni la creștere în 2023, aceasta va rămâne relativ scăzută, la 4,6%, cea mai mare parte a creșterii venind totuşi din piețele emergente, precum și din China. „Deși smart speakers au contribuit, fără îndoială, la dezvoltarea categoriei de casă inteligentă, strălucirea acestor produse a dispărut în mare măsură pentru consumatorii de pe piețele dezvoltate precum Statele Unite și China, livrările fiind așteptate să scadă pe termen lung”, a declarat Jitesh Ubrani, director de cercetare pentru dispozitivele mobile pentru consumatori de la IDC. „Difuzorii inteligenți se vor baza acum pe piețele emergente și pe locuri precum Europa, unde limba și lipsa serviciilor au fost o barieră în calea adoptării în trecut”.

Printre ceilalți factori, produsele de monitorizare/securitate a locuinței, cum ar fi camerele, soneriile sau încuietorile ușilor, precum și produsele de iluminat inteligent și de divertisment video vor reprezenta cea mai mare pondere și vor experimenta cele mai mari rate de creștere pe piața caselor inteligente.

IDC-Worldwide-Quarterly-Smart-Home-Device-Tracker-2022-Jul

Despre IDC Trackers
Produsele IDC Tracker oferă dimensiunea pieței, cota furnizorilor și prognoze precise și în timp util pentru sute de piețe tehnologice din peste 100 de țări de pe tot globul. Folosind instrumente proprietare și procese de cercetare, Trackerele IDC sunt actualizate semestrial, trimestrial și lunar. Rezultatele trackerului sunt livrate clienților în livrabile Excel ușor de utilizat și instrumente de interogare on-line.

Despre IDC
International Data Corporation (IDC) este unul dintre principalii furnizori globali de informații despre piața serviciilor de consultanță și evenimente pentru piețele de tehnologie a informației, telecomunicații și tehnologie de consum. Cu peste 1.300 de analiști în întreaga lume, IDC oferă expertiză globală, regională și locală în domeniul tehnologiei, benchmarking și aprovizionare IT, precum și oportunități și tendințe din industrie în peste 110 de țări. Analiza și înțelegerea IDC ajută profesioniștii IT, directorii de afaceri și comunitatea de investiții să ia decizii tehnologice bazate pe fapte și să își atingă obiectivele cheie de afaceri. Fondată în 1964, IDC este o subsidiară deținută în totalitate a International Data Group (IDG), una dintre cele mai importante companii de servicii de marketing, date și media tehnologice din lume.