Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Liber la cumpărare/ vânzare aur prin Revolut

Revolut anunță că utilizatorii care dețin conturi Metal sau Premium pot acum să cumpere și să vândă aur direct din aplicația Revolut.

Aurul va fi disponibil în aplicația Revolut în secțiunea „Bunuri” din Tabloul de bord. Utilizatorii pot cumpăra și tranzacționa aur, în baza datelor de performanță a pieței pe care Revolut le obține de la de la partenerul său de încredere în furnizarea serviciilor ce implică aurul.

Orice expunere la aur deținută de utilizatori se bazează pe aur real, fizic. Spre deosebire de banii electronici, aurul nu este reglementat în Marea Britanie de către Autoritatea pentru Conduită Financiară și nici nu este protejat prin reglementări privind banii electronici. La fel ca în cazul altor investiții, capitalul este de risc.

Expunerea la aur poate fi transferată de la un utilizator Revolut la altul prin intermediul aplicației Revolut sau poate fi convertită instantaneu în criptomonede sau în bani, pentru efectuarea de plăți. 

Revolut oferă şi o funcționalitate de schimb automat prin care utilizatorii pot stabili un anumit preț la care doresc să tranzacționeze aurul, fintech-ul urmând să finalizeze tranzacția atunci când prețul pieței atinge prețul stabilit.