Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Laptopurile ASUS TUF Gaming A15, acum şi în România, de la 3699 de lei

Seria TUF Gaming A15 este disponibilă în România, un prim model pentru pasionații de gaming intrând astăzi în ofertele magazinele din țara noastră. Noile portabile au fost prezentate pentru prima dată la CES 2020.

ASUS TUF Gaming A15 FA506 este bazat pe o arhitectură hardware ce integrează procesoarele mobile AMD Ryzen din seria 4000. Acestea sunt mai bine optimizate pentru multitasking comparativ cu generația anterioară. Versiunile de top includ cele mai recente procesoare AMD Ryzen 7 4800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție, până la 32 GB de memorie RAM și acceleratoare video NVIDIA ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2060, cu 6GB memorie GDDR6 VRAM.

Procesoarele AMD Ryzen 7 4800H au frecvențe de vârf de până la 4.2GHz, un TDP de 45W și sunt construite pe baza tehnologiei de producție TSMC 7nm FinFET.

Laptopurile de gaming ASUS TUF Gaming A15 sunt echipate cu grafică NVIDIA GeForce cu arhitectură Turing. Noile modele pot fi configurate inclusiv cu procesoarele grafice GeForce RTX 2060, care folosesc o combinație de nuclee CUDA, RT și Tensor pentru trasarea razelor de lumină în timp real și accelerarea bazată pe AI.

Ecranele NanoEdge de 15,6 inchi, disponibile pe TUF Gaming A15, au rezoluție Full HD și rate de împrospătare de până la 144 Hz. Sincronizarea adaptivă afișează imaginile cadru cu cadru, fără ruperi sau pierderi. Fiecare laptop include o cameră web pentru streaming sau conferințe video, poziționată pe marginea de sus.

Notebook-urile de gaming de la ASUS integrează un sistem avansat de răcire, cu un flux ridicat de aer rece pentru a menține temperaturile sub control. Modelul de tip fagure de pe spatele laptopului funcționează și pe post de rețea extinsă de admisie a aerului pentru ventilatoarele și radiatoarele din interior. Sistemul de auto-curățare a ventilatoarelor și radiatoarelor direcționează impuritățile în tunele anti-praf înainte ca acestea să se poată depune.

Laptopurile TUF Gaming pot fi actualizate în funcție de cerințele utilizatorilor, capacul fiind fixat cu șuruburi Phillips standard, fără a fi nevoie să folosești instrumente speciale.

Pentru a se încadra în standardele militare MIL-STD-810H, laptopul este supus unor teste de rezistență complexe. Dispozitivele sunt testate pentru a rezista cu succes daunelor cauzate de căderi neașteptate, lovituri și șocuri în timpul procesului de livrare sau în timpul utilizării zilnice.

Mai multe configurații ASUS TUF Gaming A15 FA506 vor fi disponibile în România în cel de-al doilea trimestru, la prețuri de la aproximativ 3699 de lei (taxe inclusiv).

Primul model ajuns în oferta magazinelor locale, FA506IU-AL048 este echipat cu procesor AMD Ryzen 7 4800H, placă video NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti cu ROG Boost și 6GB GDDR6, ecran FullHD cu rată de refresh de 144 Hz, 8 GB RAM, stocare de 512GB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD și baterie de 48WH. Prețul acestei configurații pornește de la 4999 lei (taxe incluse).