Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

KeysFin face analize de risc comercial sau de creditare cu chatboţii DRUID

DRUID semnează un parteneriat tehnologic cu KeysFin, companiile putând astfel automatiza procese complexe de analiză a riscurilor comerciale sau de creditare într-un mod conversaţional, direct prin intermediul chatboţilor DRUID, se arată într-un comunicat de presă al celor două companii.

Astfel, analizele de risc comercial sau de creditare pot fi rezolvate direct prin intermediul chatboţilor, în cadrul unor procese mai largi de automatizare. De exemplu, o companie îşi poate înarma angajaţii în doar câteva zile cu o tehnologie prin care pot fi digitalizate etape cheie din cadrul proceselor de vânzare, cum ar fi încadrarea oportunităţilor în clase de risc comercial, validarea accesului la servicii de creditare, înrolare de noi clienţi. Analizele de risc pot fi accesate într-un mod conversaţional, prin orice canal digital de comunicare, iar datele extrase pot fi salvate în sistemele interne pentru a fi ulterior folosite de către angajaţi.

În cazul în care un potenţial client doreşte un credit sau un contract comercial, chatbotul solicită câteva date relevante, cum ar fi codul unic de înregistrare fiscală. Prin integrarea cu serviciile KeysFin, chatbotul activează extragerea de informaţii despre starea companiei, situaţia financiară, datorii la bugetul de stat, incidente de plată, insolvenţe sau procese legale, dar şi analize complexe de scoring sau rating.  Potenţialul client va fi încadrat automat în clasa aferentă de risc comercial. Toate informaţiile colectate pot fi salvate ulterior aplicaţiile interne, astfel încât angajaţii implicaţi în analizele de risc sau în procesul de vânzare să aibă la dispoziţie toate datele relevante, înainte de a iniţia semnarea contractelor.

„KeysFin reprezintă un pas important în strategia de poziţionare Druid ca hub conversaţional pre-echipat cu instrumente necesare automatizării unor procese specifice, care pot degreva angajaţii de timp valoros. Expertiza unică pe care KeysFin a acumulat-o în zona soluţiilor de prevenţie a fraudei în business şi gestiune a riscului comercial, împreună cu tehnologia DRUID, formează o propunere unică de valoare în special pentru bănci sau companii de leasing, pentru care analizele de risc joacă un rol major”, explică Daniel Bălăceanu, Product Management Director DRUID.

„Accesul la servicii direct online a crescut şi a accelerat nevoia companiilor de a automatiza validarea cât mai rapidă a unui potenţial client. Suntem mândri să fim alături într-un parteneriat unic de acest tip, prin care solutiile de gestionare a riscului comercial Keysfin sunt integrate în chatboţii DRUID.” declară Roxana Popescu, Managing Director KeysFin.