Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Iulian Nedea, Simtel Team: Construim cel mai mare proiect fotovoltaic pe acoperiș în România. Cele 30.000 de panouri fotovoltaice vor fi amplasate pe 11 clădiri ale CTP România

Simtel Team a semnat un parteneriat cu dezvoltatorul de spații industriale și logistice CTP România pentru construirea și instalarea unor instalații fotovoltaice pe clădirile companiei situate în parcul industrial CTPark Bucharest West, amplasat pe Autostrada A1, la km 23.

Instalațiile fotovoltaice vor fi proiectate și construite de Simtel Team pe 11 clădiri din cadrul parcului industrial CTPark Bucharest West și vor avea o putere instalată de 11 MWp, aproximativ 30.000 de panouri fotovoltaice. În primul an de funcționare, energia produsă va fi de 13.524.000 kWh, practic, poate alimenta echivalentul a 3.705 gospodării și reduce emisiile de dioxid de carbon în atmosferă cu 17.581 tone pe an. Odată cu finalizarea lucrărilor, acesta va fi cel mai mare proiect fotovoltaic construit pe acoperiș în România, susţine Iulian Nedea, cofondator și CEO al Simtel Team.  

Simtel Team va realiza lucrările de inginerie, proiectare, achiziții echipamente și materiale, montaj, testare și punere în funcțiune pentru implementarea la cheie a instalației fotovoltaice. După finalizarea lucrărilor, compania va asigura mentenanța panourilor fotovoltaice, ce presupune monitorizarea 24/7, remedieri corective de orice tip realizate în 24 de ore și revizii anuale pentru a preveni apariția oricăror altor potențiale situații neplăcute în viitor.

În ultimii trei ani, Simtel Team a proiectat și instalat pentru beneficiari peste 30 MWp de centrale electrice fotovoltaice, ce însumează peste 70.000 panouri fotovoltaice. Acestea produc anual peste 37.000 MWh și reduc emisiile de dioxid carbon în atmosferă cu aproximativ 50.000 tone. Prin urmare, beneficiarii economisesc anual energie în valoare de peste șapte milioane de euro pe care nu o mai plătesc către furnizori clasici de energie, precizează oficialii Simtel Team într-un comunicat de presă.

În 2021, Simtel Team a semnat o serie de parteneriate semnificative pentru construirea de instalații fotovoltaice în România. În prima parte a anului compania a finalizat instalarea pentru Kaufland România a peste 1.300 de panouri fotovoltaice, cu o capacitate de 490,5 kWp, pe acoperișurile a două magazine din București și Focșani. De asemenea, Simtel Team a semnat un parteneriat cu Dedeman pentru construcția de centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile celor 44 de magazine din România.

În plus, la finalul anului 2021, Simtel Team a câștigat o nouă licitație privind construirea și instalarea de centrale electrice fotovoltaice cu o putere instalată cuprinsă între 50 și 100 kWp pentru magazinele Penny din România. Tot în aceeași perioadă, compania a mai semnat un contract cu Fan Courier pentru instalarea unei centrale electrice fotovoltaice cu o putere totală instalată de 2.199,95 kWp pentru două depozite, acoperișul punctului de lucru și parcarea sediului Fan Courier din București.   

Simtel Team este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București din data de 1 iulie 2021, iar în prezent compania are o capitalizare de piață de peste 160 milioane de lei. Începând cu data de 11 octombrie 2021, acțiunile SMTL sunt incluse în indicele BET-AeRO dezvoltat de Bursa de Valori București pentru piața AeRO.