Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Iulia Surugiu este noul CEO al SII România

SII România, companie multinațională specializată în servicii software și consultanță în tehnologie, anunță numirea unui nou Director General – Iulia Surugiu, în locul lui Manel Ballesteros, care a condus filiala locală timp de 15 ani. 

Iulia Surugiu activează în cadrul companiei SII România de 10 ani, având atribuții din sfera operațională, strategică și de dezvoltare a afacerii, cea mai recentă funcție fiind Director Operațional.

Aceasta a absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Cibernetică în cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde a urmat și un program de doctorat în Informatică Economică, pe aceeași specializare.

„Îmi exprim recunoștința față de echipa SII România … și îmi propun să duc mai departe realizările companiei într-un nou context de afaceri și tehnologic. Împreună facem pași siguri către o nouă etapă în dezvoltarea companiei, continuând să inovăm în cel mai favorabil moment, să ne extindem operațiunile și să investim tot mai mult în dezvoltarea unor zone de expertiză specifice. Focusul nostru principal rămâne excelența în servicii de inginerie software și consultanță în tehnologie”, a declarat Iulia Surugiu.

Cu birouri în București, Iași și Timișoara, SII România are peste 650 de angajați cu expertiză peste 40 de tehnologii.

Compania oferă servicii de inginerie software și consultanță în tehnologie pentru industrii precum IT, Telecomunicații, Banking & Finance, Asigurări, Energie, Industrie, Agricultură și Automotive prin cele doua divizii ale sale: Digital Software și Software Engineering. SII România este certificată Great Place To Work®.