Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Görkem Oran preia conducerea Edenred România

Görkem Oran este noul Director General Edenred România, de la 1 martie 2024, anunță compania într-un comunicat de presă. Görkem Oran îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcția de Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA).

„Vom continua să dezvoltăm platforma digitală Edenred care conectează angajatorii, angajații, partenerii și comunitățile locale și care ne permite să oferim soluții care cresc rata de retenție a angajaților, îmbunătățesc puterea de cumpărare și bunăstarea acestora și contribuie la creșterea economiei locale. Scopul meu este să atingem ceea ce ne-am propus, în linie cu planul nostru strategic de dezvoltare până în 2025,și să rămânem axați pe inovare, un exemplu în acest sens fiind parteneriatul recent cu platforma de food delivery Glovo. Totodată, vom continua să investim în dezvoltarea tehnologică pentru extinderea și îmbunătățirea platformei noastre Benefit și în consolidarea inițiativelor de responsabilitate socială, în special programul FOOD”, a declarat Görkem Oran, Director General Edenred România.

Dana Sîntejudean, Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA) punctează faptul că „În noul meu rol, am încredere că, împreună cu echipele din regiunea EMEHA, vom consolida poziția de lider a Edenred, prin extinderea și diversificarea portofoliului de soluții, cu focus pe progresul tehnologic și calitatea serviciilor și asigurând cea mai bună experiență digitală posibilă.”

Görkem Oran s-a alăturat echipei Edenred Turcia în 2019 în calitate de Chief Sales Officer. În 2022, din funcția de Chief Sales, Partners and Payment System Officer, este responsabil pentru consolidarea poziției de lider a celei mai mari rețele de companii-client din industrie. Görkem Oran este licențiat în Economie la Universitatea Koç și a obținut un MBA în Management la Universitatea Boğaziçi. Și-a început cariera în 2007 ca specialist în vânzări în Grupul de Soluții Tehnologice din cadrul Hewlett Packard. În 2016, a fost numit director de vânzări la nivel național și a lucrat pentru aceeași companie până în 2019.

Edenred se poziționează drept lider de piață ca platformă digitală pentru servicii și plăți, conectând 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a 950.000 de clienți corporativi în 45 de țări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluții multy-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport) și plăți corporative (carduri de plată virtuale).