Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

IKEA a dezvoltat mobilier pentru gaming, în colaborare cu ROG, sub-brand ASUS. În România, produsele vor fi disponibile din octombrie

IKEA a dezvoltat, în colaborare cu Republic of Gamers (ROG) – sub-brand al ASUS – o nouă gamă de mobilier pentru gaming, ce va fi disponibilă în magazinele IKEA din România și online de la începutul lunii octombrie.

Noua gamă de mobilier pentru gaming va viza jucătorii pe PC și conține atât mobilier, cum ar fi birourile, scaunele pentru gaming și un corp cu sertare, cât și accesorii, cum ar fi suportul pentru băutură, un mouse bungee, o pernă pentru gât și o lampă de formă inelară. Întreaga colecție conține 29 de produse grupate în cinci game de produse: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE și HUVUDSPELARE. Toate produsele UPPSEL au fost create în colaborare cu ROG, iar restul colecției a fost dezvoltată de IKEA pe baza cunoștințelor dobândite din colaborare.

 „IKEA dorește să creeze o viață de zi cu zi mai bună pentru și mai mulți oameni și pentru numeroșii gameri care se află printre aceștia. Am colaborat cu un adevărat expert în lumea gaming-ului, care cunoaște în detaliu industria de gaming și dorește să găsească noi modalități de a integra gaming-ul în locuințe. Așadar, am îmbinat tot ce este mai bun de la IKEA și ROG și am democratizat experiența de joc, creând produse funcționale și accesibile, dar și soluții de gaming complete. Sperăm ca gamerii din România să-și poată crea mediul de joc dorit cu ajutorul acestor noi produse.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.