În Japonia, plăţile contactless se pot face cu un inel inteligent

Inelul EVERING permite plăți fără contact și se înscrie în conceptul „Mai puțin înseamnă mai inteligent”. Inelul impermeabil fabricat din ceramică facilitează plăți fără numerar și fără contact atunci când este apropiat de terminalul de plată. Inelul nu are baterii, nu necesită încărcare și este un produs care îmbină perfect moda cu tehnologia.

Thales va furniza atât cipul securizat încorporat și sistemul de operare, cât și servicii de personalizare a cardului pentru dispozitiv. EVERING va fi emitentul cardului de plată, permițând tranzacții contactless cu acest inel pe care le promite rapide și sigure. Datele de plată încorporate în inel vor fi conectate direct cu conturile bancare ale clienților. Toate procesele de integrare și personalizare a datelor pentru inele vor fi întreprinse de echipe dedicate Thales din Asia, în colaborare cu EVERING.

„Suntem încântați să colaborăm cu EVERING, o companie care îmbină tehnologia și moda odată cu lansarea inelului de plată contactless. Thales are o lungă istorie în furnizarea de soluții de securitate și identitate digitală în Japonia, în special în domeniul comunicațiilor mobile și al serviciilor bancare. Această colaborare duce angajamentul nostru un pas mai departe, deoarece colaborăm cu un start-up inovator”, precizează Cyrille Dupont, Country Manager Thales Japonia.

Takeshi Kawada, CEO EVERING se arată convins de faptul că. „În Japonia consumatorii  știu că tranzacțiile electronice fără contact sunt viitorul, iar tendința a fost accelerată de pandemie. Combinând estetica cu funcționalitatea și, cel mai important, cu securitatea, EVERING poate fi soluția pentru o societate japoneză fără numerar. Am decis să colaborăm cu Thales datorită experienței lor dovedite în tehnologiile de securitate și criptare.”