Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

Huawei MateBook 13 Hands-on: Laptop ultra-slim cu specificații puternice

Nu cu mult timp în urmă, HUAWEI a anunțat lansarea noului notebook Huawei MateBook 13.    Laptop-ul a ajuns și la noi zilele acestea și, prima întrebare pe care ne-am pus-o atunci când l-am primit, a fost: pentru cine a fost conceput acest notebook? Încă de la prima vedere, se remarcă faptul că laptop-ul este ideal pentru tinerii profesioniști – proaspeți studenți sau absolvenți, tineri antreprenori sau oameni de afaceri. Pe lângă smartphone-ul sau tableta pe care le folosesc, e important să aibă alături şi un notebook atunci când vor să se ocupe de programare, pentru productivitate sau, pur şi simplu, când vor să se bucure de un joc cu cerinţe de sistem mai mari. Cu siguranţă, vor ca notebook-ul să fie subţire şi atractiv, dar în aceeaşi măsură şi puternic, pentru a se putea baza pe el.

Dezvoltarea notebook-urilor a rămas constantă, iar cele ultra-subțiri sunt acum în plină expansiune. Notebook-urile de 13 inci sunt o recomandare foarte utilă pentru că au un raport ecran-corp ridicat, design la modă, ecran de înaltă rezoluție, GPU separat și buton integrat cu senzor de amprentă de înaltă performanță. Cu siguranţă acestea vor înregistra cele mai mari cereri.

Să trecem la treabă, aşadar. Dacă simţi că a venit momentul să treci la o etapă superioară, astăzi îţi propunem modelul Huawei MateBook 13, un notebook flagship de 13 inci ultra-subțire, cu ecran FullView, care nu este disponibil doar în versiune Intel, ci și într-o ediție AMD dotată cu un procesor AMD Ryzen™, pentru că e clar, HUAWEI vrea să îşi extindă amprenta pe piața PC-urilor.

Display și design

Ce îl recomandă? Talentul, desigur. În primul rând, aduce un nou standard de ecran pentru PC-urile all-rounder. Huawei MateBook 13 dispune de un ecran FullView 3:2 și prezintă următoarele specificații:

Un produs premium nu trebuie numai să arate bine, ci și să ofere o senzație plăcută, iar senzația la atingere și textura unui produs sunt două caracteristici cheie care contribuie la calitatea acestuia. Tocmai de aceea HUAWEI MateBook 13 a fost supus la un proces avansat de sablare, ajungând la un finisaj fin și lucios, plăcut la atingere.

Performanță

Acum că am văzut cât de bine arată, haideți să vedem şi cât de puternic este. În primul rând, este alimentat de cea mai recentă versiune a procesorului AMD Ryzen™ 5 3500U cu grafică Radeon™ Vega 8, iar prin designul termic stabil creat pentru scenarii ce solicită resurse mari, consumul de energie este de până la 18W, conform AMD. Pe lângă procesorul puternic, prin ce se mai remarcă?

Interconectivitate

Gata cu utilizarea cablurilor sau aplicațiilor terțe pentru a transfera fișiere între dispozitive! Huawei MateBook 13 vine cu Huawei Share, prin care mai multe dispozitive pot interacționa. Ştim că aceasta a fost o problemă cu care s-au confruntat mulţi utilizatori, dar acum nu mai trebuie să utilizaţi cabluri sau aplicații terțe pentru a transfera fișiere. Cu ce funcții vine la pachet dispozitivul?

Alte aspecte care ne-au atras atenția:

Concluzie

Primle impresii despre Huawei MateBook 13: ultra-slim, performant și surprinzător. Ideal pentru cei care vor specificații de top într-o carcasă ultra-slim, pentru cei care se deplasează des și au nevoie de un suport hardware care să facă față cu brio tuturor nevoilor de utilizare.

Articol susţinut

Exit mobile version