Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Grupul francez ALTEN cumpără compania românească QUALITANCE

Compania QUALITANCE, fondată în România, încheie un acord cu ALTEN, în urma căruia grupul internațional de consultanţă şi servicii de tehnologie şi inovaţie, cu prezență în 30 de țări, va achiziționa compania înființată acum 15 ani de către Radu Constantinescu și Ioan Iacob. Tranzacția se va încheia până la finalul anului, sub rezerva îndeplinirii condițiilor de aprobare de către Consiliul Concurenței.

QUALITANCE, o echipă de 220 de specialiști, creează produse și business-uri digitale pentru organizații mari și startup-uri, utilizând tehnologii emergente, experience design, rapid prototyping, psihologie comportamentală și strategie de produs.

QUALITANCE este prezentă pe 3 continente – Europa, America de Nord, Australia și are clienţi precum News Corp, Virgin, IKEA, Johnson & Johnson, dar şi BCR, Banca Transilvania și Raiffeisen Bank, OMV Petrom.

ALTEN este un grup de consultanță și servicii de tehnologie și inovație înființat în 1988 în Franța, cu o echipă internațională de peste 45 000 de angajați, dintre care 90% ingineri. Compania dezvoltă proiecte de transformare digitală pentru companii din Aeronautică, Apărare, Securitate, Automotive, Energie, Financiar, Retail, Telecomunicații etc. și a avut în 2021 o cifră de afaceri consolidată de 2,925 miliarde euro. ALTEN Group este prezent în România prin două entități cu peste 1000 de angajați – ALTEN SI-Techno Romania și ALTEN Delivery Center.

Axel Girardetti, Director ALTEN Group Central & Eastern Europe (foto stânga), susţine că „Având aceeași viziune cu privire la impactul și evoluția tehnologiei în business și societate, avem, o dată în plus, încredere că împreună vom reuși să susținem și mai multe organizații din România și Europa Centrală și de Est să-și concretizeze rapid și sustenabil strategiile de transformare digitală.”

“După 15 ani de transformări succesive și creștere continuă, următorul pas firesc în evoluția QUALITANCE este să aibă alături forța grupului internațional ALTEN pentru a putea deservi cu și mai multă agilitate nevoile de transformare digitală ale organizațiilor la scară internațională. Oportunitatea de a deveni parte din ALTEN Group ne bucură cu atât mai mult cu cât avem competențe complementare și împărtășim aceeași filozofie de business centrată pe nevoile și succesul organizațiilor, respectiv ale clienților și angajaților acestora.”, completează Radu Constantinescu, CEO și cofondator QUALITANCE (foto dreapta).

În această tranzacție, acționarii QUALITANCE sunt reprezentați de Accendo, având asistența societății de avocatură RTPR.