Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

Grupul Digi a donat prima tranşă de echipamente ATI către spitale. Valoarea totală a donaţiei este de 1,6 mil. euro

Grupul Digi | RCS & RDS a livrat în perioada 22 – 25.05.2020 prima tranșă a donației de echipamente pentru tratamentul cazurilor critice de COVID-19, aflate la terapie intensivă. Kit-urile de echipamente ATI care includ ventilatoare, infuzomate, injectomate, stații de monitorizare, aparate ecograf și paturi au fost distribuite către: Institutul Național de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București, Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala Prof. Dr. Dan Theodorescu București, Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, Spitalul Filantropia Craiova, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Spitalul Victor Babeș Timișoara.

Donații constând în paturi ATI și ecografe se vor realiza, pe parcursul acestei săptămâni, și către spitalele din București –Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon, Spitalul Elias, Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon.
În lunile iunie-iulie vor fi livrate alte echipamente, în funcție de termenele comunicate de furnizor.

Valoarea totală a donației pentru spitale, respectiv a celor 60 de kituri de ventilare mecanică achiziționate de către Digi România direct de la producătorul MindRay, precum și de la alți producători, este de peste 1,6 milioane euro.
Suplimentar, pentru a susține efortul autorităților de creștere a capacității de testare COVID-19 în România, la sfârșitul lunii aprilie, Grupul Digi | RCS & RDS  a achiziționat echipamente de extracție ARN și RT-PCR (inclusiv accesoriile) și 2.000 de kit-uri de testare pentru două laboratoare, în valoare totală de 600.000 lei. Un laborator și 500 de teste au fost donate Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, iar cel de-al doilea laborator și 1.500 de teste fac obiectul unui parteneriat cu Centrul de Diagnostic și Tratament ProVita din București, urmând a fi folosite conform nevoilor Ministerului Sănătății.