Noutăţi de toamnă marca Vertiv pentru centrele de date: un nou tablou de distribuție electrică și un sistem de scalare a operațiunilor

Vertiv lansează două noi sisteme de distribuție a energiei dedicate centrelor de date. Tabloul de distribuție electrică Liebert RXA (RPP) pentru aplicații de energie de înaltă densitate are una dintre cele mai mici amprente la sol existente la nivel de industrie, în timp ce sistemul de tip busway Liebert® MBX permite distribuția fiabilă a energiei, cu ajutorul cablurilor amplasate la înălțime, în centrele de date de orice dimensiune, conform oficialilor companiei. Ambele produse sunt disponibile acum în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Liebert RXA asigură distribuția electrică imediat după conectarea la circuitele de alimentare, simplificând pornirea facilității, extinderea și gestionarea generală a rețelelor mai mari de centre de date. Soluția oferă caracteristici flexibile și mai multe opțiuni de configurare. În plus, această nouă generație standardizată de RPP oferă capabilități de monitorizare inteligente încorporate.

Casetele de alimentare rack-uri sunt înlocuibile la cald și bara modulară maximizează flexibilitatea și disponibilitatea cu livrare continuă de energie la sarcini critice, chiar și în timpul actualizărilor și modificărilor de aspect. Șasiul căii de rulare din aluminiu este certificat IP2X și este conform IEC 61439-2, cu capabilități integrate pentru protecția contra atingerii accidentale și un design de tip “ground-first/break-last”.

„Odată cu spațiul din centrul de date premium, afluxul de mai multe dispozitive și trecerea la densități mai mari, crește presiunea asupra infrastructurii de alimentare a centrului de date, pentru a fi sigură, scalabilă și rapid de implementat,” precizează Giovanni Zanei, senior director Vertiv.