Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Gradul de acoperire a localităților din România cu rețele de fibră optică este de peste 93%

Gradul de acoperire națională, la nivel de localitate, cu tehnologii pe fibră optică capabile să furnizeze servicii de comunicații electronice în bandă largă de cel puțin 1 Gbps este de peste 93%, conform studiului ANCOM privind determinarea ariei teritoriale de acoperire a rețelelor publice fixe de comunicații electronice, capabile să furnizeze servicii de comunicații electronice în bandă largă. Studiul mai arată că populația din 1.635 de localități nu are acces sau are acces parțial la servicii de internet în bandă largă, cele mai multe astfel de localități fiind în județele Alba și Hunedoara.

Studiul a fost realizat pe baza raportărilor a474 de furnizori, iar rezultatele sunt disponibile sub forma unei hărți, disponibilă aici

Gradul de acoperire a localităților din România cu rețele de fibră optică instalate până la nivelul numerelor administrative (tehnologii FTTH/B) este de peste 93%. Următoarele tehnologii care permit furnizarea de internet în bandă largă sunt, în funcție de gradul de acoperire, tehnologiile de comunicații de tip DSL cu o acoperire de peste 33%, tehnologiile de comunicații fără fir la punct fix, precum FWA, cu o acoperire de peste 29% și tehnologiile de comunicații de tip DOCSIS 3 cu o acoperire de peste 22%.

La nivel național se pot atinge viteze mai mari sau egale cu 1000 Mbps în peste 93% dintre localitățile din România.

Localitățile neacoperite cu servicii cu viteze de download de 100 Mbps și superioare sunt concentrate în general în zone geografice cu acces fizic mai dificil, zone montane de pe cuprinsul arcului carpatic, zone din delta Dunării sau în localități rurale izolate din zone de deal și de câmpie. Așadar, conform studiului, populația din 1.635 de localități din 39 de județe nu are acces sau are acces parțial la servicii de comunicații electronice în bandă largă, printre care enumerăm județele Alba, Hunedoara și Caraș-Severin care au cele mai multe localități neacoperite, respectiv 306, 177 și respectiv 99 de localități.