Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Gina CRUCERU, Rompetrol @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: Ne aflăm în plină tranziție de la industria oil&gas la industria energy. Este foarte important să facem acest salt calitativ, care, bineînțeles, include o componentă digitală

Gina CRUCERU, Group HR Director – ROMPETROL @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

ROMPETROL – DX HR AWARD 2023

Vă felicit pentru tripla aniversare!

Pentru Rompetrol este foarte important să contribuim la transformarea digitală pentru că, în primul rând, ne dorim și noi să evoluăm.

Ne aflăm în plină tranziție de la industria oil&gas la industria energy, este foarte important să facem acest salt calitativ, care, bineînțeles, include o componentă digitală.

VIDEO

Când vorbim de transformare digitală, vorbim în zona de producție, dar vorbim și în partea de tehnologii pe care le utilizăm.

Avem mai multe programe de digitalizare și vreau să fac referire la unul care a pornit de la o idee care mi-a venit în timp ce participam la un eveniment organizat de Digital Transformation Council și Revista Comunicații Mobile, respectiv un internship, pe care l-am făcut în vara acestui an.

Noi sprijinim foarte mult mentoratul. Pentru noi, ca organizație, este foarte important să avem programe de mentorat.

Prin activități de mentorat putem să transferăm competențele existente în organizație către noile generații.

Mentoratul poate fi folosit one to one, poate fi făcut în grupuri de oameni, poate fi făcut cu reprezentanți ai noilor generații.

Sunt foarte mult onorată de acest premiu, care are în spate munca tuturor mentorilor din organizația noastră, care au înțeles că poți să contribui mai departe în societatea în care muncești și activezi.