Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Gartner: Ericsson este lider în infrastructura de rețea 5G

Ericsson este lider în infrastructura de rețea 5G, potrivit celei mai recente ediții a raportului Gartner Magic Quadrant (2021 Magic Quadrant for 5G Network Infrastructure for Communications Service Providers), date publicităţii în luna februarie.

Furnizorii de infrastructură 5G end-to-end au fost evaluați privind modul în care facilitează dezvoltarea și sprijină performanțele furnizorilor de servicii IT, astfel încât aceștia să fie competitivi, eficienți și să aibă un impact pozitiv asupra veniturilor și a menținerii reputației, conform viziunii Gartner asupra pieței. În ceea ce privește abilitatea de execuție, criteriile de evaluare au vizat următoarele aspecte: produsele și serviciile Ericsson, capacitatea de răspuns la nevoile pieței și analiza rezultatelor (Market Responsiveness and Track Record), strategia de marketing (Marketing Execution), componenta de customer experience și viabilitatea generală a companiei, se precizează într-un comunicat de presă al Ericsson. Raportul realizat de compania independentă de cercetare și consultanță în domeniul IT, Gartner, clasifică vendorii de infrastructură și soluții 5G, care se adresează furnizorilor de servicii de comunicații, în funcție de abilitatea de execuție și de viziunea lor asupra pieței.  

Lider la nivelul indutriei pe segmentul rețelelor 5G, Ericsson are în prezent peste 130 de acorduri comerciale 5G cu furnizori unici de servicii de comunicații (CSP) și asigură funcționarea a 79 de rețele 5G live, la nivel global.  

Ofertele 5G end-to-end ale Ericsson includ soluții precum Ericsson Radio System, 5G Core, Orchestration și 5G Transport, cât şi noi soluţii software precum Ericsson Spectrum Sharing, 5G carrier aggregation și Uplink Booster.

Produsele Ericsson Radio System, utilizate începând cu anul 2015, pot fi upgradate pentru a susține tehnologia 5G New Radio (NR), printr-o actualizare de software de la distanță.

Totodată, Ericsson Digital Services oferă o soluție duală  5G Core prin intermediul căreia rețelele inteligente pot facilita digitalizarea companiilor (smarter business).

Soluția 5G Core, dezvoltată de Ericsson, îmbină funcțiile de rețea Evolved Packet Core și 5G Core într-o platformă comună, cloud-native, în care pot fi integrate funcțiile NR Standalone și Non-standalone 5G, plus 4G, 3G și 2G.