Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

GALA LADIES 4TECH 2021: Marilena IONAŞCU, Microsoft – Avem 600.000 de utilizatori activi de Teams în sistemul educațional. Tehnologia poate ajuta profesorul să adapteze procesul de predare la fiecare elev

Marilena IONAŞCU, Director Educaţie Microsoft România, a primit
Premiul LADY IN EDU TECH, la GALA LADIES 4TECH 2021

Marilena IONAŞCU @ GALA “LADIES 4TECH” 2021, prima ediţie a Galei virtuale a Excelenţelor feminine în Ştiinţă, Tehnologie şi Leadership organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV pe 26 martie 2021, în prezenţa Excelenţelor sale Ambasadoarele României la UE şi UNESCO, doamnele Luminiţa Odobescu şi Simona-Mirela Miculescu, care au deschis lucrările Galei cu două intervenţii live de la Paris şi Bruxelles. GALA a fost moderată de către Ion Vaciu, Preşedinte Digital Transformation Council şi Roxana Onea, Redactor şef Revista COMUNICAŢII Mobile. Premiile GALEI LADIES 4TECH au fost acordate în urma consultării a peste 5000 de cititori şi specialişti ai portalului www.comunic.ro şi din ecosistemul social networks (LinkedIn, Twitter, Facebook).

„Educația este foarte importantă pentru elevi, dar la fel de importantă este și pregătirea profesorilor.

Educația și curricula trebuie să se adapteze la actualitate, la realitățile cu care ne confruntăm.

Profesorii trebuie să se adapteze pentru a reuși să intre în lumea elevilor din prezent, nu mai merge cum s-a mers pe vremea noastră, cu creta pe tablă.

Lumea copiilor este plină tehnologie, că ne place sau nu acest lucru.

Uniunea Europeană insistă ca fiecare stat membru să urmărească în domeniul educației digitale două lucruri, și anume dezvoltarea unui ecosistem digital puternic și la zi (1), și aici intră zona de infrastructură, precum și dezvoltarea de abilități și competențe, atât pentru elevi, cât și pentru profesori (2), care să-i ajute în această transformare digitală.

Există această strategie, creată de specialiști foarte buni, iar România trebuie s-o adapteze la specificul național, după care s-o punem în aplicare.

Tehnologia poate ajuta profesorul să adapteze procesul de predare la fiecare elev, la posibilitățile fiecăruia.

Microsoft lucrează pe multiple paliere. Până în prezent, am ajutat la pregătirea a peste 37.000 de profesori, în parteneriat cu Ministerul Educației, avem 600.000 de utilizatori activi de Teams în sistemul educațional, avem programe de pregătire a profesorilor, pe lângă cele destinate elevilor și studenților.

Avem parteneriate cu ONG-uri, printre care Fundația EOS.

În România sunt 350.000 de profesori și este nevoie de eforturi foarte mari pentru a-i cuprinde pe toți, vor rămâne discrepanțe, dar încet-încet lucrurile se vor mișca în direcția propusă. Este clar că în toamnă, când va începe noul an școlar, nu toți profesorii vor fi pregătiți. Unii încă sunt reticenți, dar, pe măsură ce vor vedea efectele la ceilalți profesori, care s-au instruit, vor face pași în această direcție.

Din câte am înţeles, proiectul Smart.Edu va fi inclus în programul România educată, care la rândul lui va fi înglobat în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), conform declarației recente a unui consilier prezidențial.”