Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Gabriel AL BABA, ConectX @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: Am adus pentru prima dată pe agenda publică instituții complet digitalizate, cum este CJ Brașov. Avem în spate sute de mii de ore de muncă, peste 150 de instituții cu proiecte implementate și 14.500 de instituții interconectate

Gabriel AL BABA, Co-Fondator ConectX @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

CONECTX – BEST DX PROJECT IN PUBLIC SECTOR AWARD 2023

Sunt foarte onorat să fiu prezent în această seară în fața dumneavoastră, vă mulțumim foarte mult pentru premiu, atât eu, cât și colegul meu George Anghel, General Manager ConectX.

Până să fiu aici în fața dvs, cred că avem în spate aproape 10 ani de muncă, sute de mii de ore de muncă, peste 150 de instituții cu proiecte implementate și 14.500 de instituții interconectate.

VIDEO

Am adus pentru prima dată pe agenda publică instituții complet digitalizate, cum este Consiliul Județean Brașov, unde s-a ajuns la performanța de a trece aparatul administrativ de pe hârtie în format digital. Cifrele arată că, în ultimii doi ani, consumul de hârtie la CJ Brașov a scăzut cu peste 95%.

Sunt câțiva indicatori de performanță extraordinari, clari, comunicarea interinstituțională a devenit foarte amplă. CJ Brașov are un rol important în cadrul întregului județ. Este un exemplu de bune practici pentru orice consiliu județean din țară.

Un alt exemplu pe care vreau să-l aduc în atenția dvs este Direcția Generală de Impozite și Taxe din Sectorul 6 București, care a închis complet biroul pentru persoane juridice. Astăzi, întregul flux back office sau front office permite interacțiunea complet digitală între instituție și oricare cetățean.

Avem exemple similare la Târgoviște sau Adjud, plus alte sectoare ale Capitalei.

La Brașov, digitalizarea proceselor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a ajuns la 95%.

În ultimul timp, firma noastră a primit invitații din administrația publică centrală pentru a muta această performanță de pe plan local la nivel central. Este o chestiune de timp până când vom veni în fața dvs cu exemple concrete din administrația centrală.

Vă garantăm de întreaga noastră seriozitate și responsabilitate în tot ceea ce ține de instituțiile publice, cât și față de cetățeni.

Personal, cred foarte mult în parteneriatul public-privat. Statul fără privat nu cred că poate reuși, așa cum nici mediul privat nu poate descurca fără instituțiile care au un rol abilitat în tot acest proces de transformare digitală.

Am interacționat cu zeci de mii de funcționari din peste 300 de instituții și vă pot spune că oamenii sunt diferiți. Circa 40% dintre acești își doresc foarte mult această digitalizare, acest mod de a lucra în format digital complet. Aproximativ 30% așteaptă să vadă ce se întâmplă, dacă este bine sau nu.

După zeci de ani de muncă într-un anumit mod, cu plimbatul documentelor de la un etaj la altul, cu bătutul la ușă pentru a intra și obține o semnătură, trecerea la digital nu este ușoară. Sunt încrezător și cred că la toate cele 150 de instituții unde am digitalizat activitatea, funcționarii nu-și mai doresc să revină la situația anterioară digitalizării, să mai lucreze cu pixul și hârtia.