Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Flanco reamenajează 9 magazine, investiţie de 7 milioane de lei

Flanco îşi reamenajează nouă magazine, a căror suprafață totală, de 8.000 mp, reprezintă aproximativ 15% din întreaga rețea. Investiția s-a ridicat la o valoare de aproximativ 7 milioane lei, potrivit datelor companiei.

Procesul de reamenajare a demarat în toamna lui 2022, cu magazinul Flanco Afi Cotroceni din București, urmat de Flanco Orhideea, Flanco Drumul Taberei, Flanco Cora Lujerului, Flanco Sun Plaza – dar și din alte orașe din țară – Flanco Constanța Vivo, Flanco Arena Mall din Bacău, Flanco Shopping City din Galați, Flanco Brad din Pitești. Proiectul de reamenajare se va încheia la finalul lunii aprilie.

“Fiecare locație este diferită – avem magazine în care clienții vin preponderent pentru produse de necesitate, precum electrocasnicele mari – și locații în care clienții vin pentru gadgeturi, produse de lifestyle și aspiraționale. Scopul nostru a fost acela de a reface planul fiecărui magazin, astfel încât noua organizare a spațiului să reflecte mai bine interesele clienților care ne calcă pragul.”, explică Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco.

Pe lângă modificările aduse în modul de amplasare a categoriilor de produse, magazinele au beneficiat și de alte modernizări, precum: implementarea etichetelor electronice, culoare mai largi, înlocuirea mobilierului pentru a facilita interacțiunea clienților cu produsele – în special în zonele de gaming, dispozitive smart și echipamente audio-video.