Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

F64 se mută într-un spațiu nou, tot pe Bd. Unirii

F64 Experience Center s-a deschis pe Bulevardul Unirii 64 din București în luna aprilie 2021, noul magazin găzduind peste 16.000 de produse de la peste 50 de branduri, o parte dintre acestea având insule și vitrine dedicate, unde produsele vor putea fi testate. Prin mutarea în noul spațiu, retailerul de echipamente și accesorii foto și video F64 şi-a extins și portofoliul de produse, în care a inclus articole din gama home & entertainment, cum sunt purificatoarele de aer, lămpi UV, aspiratoare, espressoare și cafetiere, aparate și mașini pentru gătit, blendere și altele. Brandurile care se vor regăsi de acum în portofoliu sunt Dyson, Philips, Cecotec, Heinner, Anker.

În incinta F64 Experience Center a fost inclusă o zonă dedicată de testare pentru cei pasionați de vlogging, numită Vlog Spot. Zona este special amenajată, astfel încât să poată fi filmate diverse clipuri de cei pasionați de acest tip de conținut. Totodată, a fost amenajată și o zonă de testare de echipamente de studio și, pe viitor, aceasta va deveni locul în care vor fi organizate mini expoziții de fotografie sau evenimente educative. Tot aici va fi și un pantograf, dar și o bibliotecă de specialitate, unde vor putea fi răsfoite cărți și reviste de interes pentru pasionații de fotografie.

Demersul educativ este susținut și prin Academia F64 (academia.f64.ro). Membrii Academiei F64 se pot înscrie la cursuri atât online, cât și offline și pot afla știri și informații despre evenimentele pe care F64 le organizează periodic alături de reprezentanții celor mai renumiți producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, Wacom, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc.