Eurosport 4K intră în grila Digi

Digi | RCS & RDS introduce în pachetul 4K, din 17 ianuarie 2020, un al doilea post Ultra-HD, respectiv canalul Eurosport 4K, din portofoliul Discovery România, pe lângă Digi 4K. Precizăm că Digi | RCS & RDS a fost primul operator de servicii convergente de comunicații electronice din România care a lansat pe piața locală o televiziune 4K.

Abonații Digi TV care au deja activată extraopțiunea Digi4K vor putea urmări competițiile sportive difuzate de cele două posturi, a căror emisie va fi recepționată în toată țara. Pentru clienții care doresc să își activeze această extraopțiune, pachetul 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA).

Digi 4K poate fi găsit pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K se va afla pe poziția 201. Activarea extraopțiunii se poate realiza fie din contul individual de pe digiromania.ro sau prin Serviciul de Relații cu clienți, fie în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi. Digi | RCS & RDS și Discovery România au semnat la finalul anului 2019 un acord strategic, în cadrul căruia în oferta operatorului a fost introdusă și televiziunea Home and Garden TV (HGTV), pe lângă conținutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel.