Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

FLOWX.AI deschide un birou la Paris, după ce la finalul lui 2021 a obținut o finanțare seed de 8.5 milioane USD, a doua ca mărime de acest tip din Europa

Platforma enterprise  FLOWX.AI deschide un birou în Paris şi o desemnează pe Rodica Guisset (foto) drept Managing Director pe regiunea EMEA și Marea Britanie și Irlanda.

Ea va coordona operațiunile companiei și dezvoltarea în aceste regiuni, pe fondul cererii în creştere din sectorul financiar-bancar, energie și utilități. Anterior, a activat în organizații precum Tata Consulting Services, UiPath și MongoDB.

FLOWX.AI rezolvă o problemă stringentă pe care am observat-o constant în organizații – cea a sistemelor complexe și nealiniate, care nu comunică între ele și care generează fricțiune atât pentru clienți, cât și pentru angajați. Această provocare uriașă care împiedică băncile, companiile de asigurări, retailerii, producătorii sau alte organizații mari să inoveze și să-și accelereze dezvoltarea prin digitalizare este rezolvată acum rapid și simplu de FLOWX.AI. Mă alătur acestei echipe extraordinare cu obiectivul de a aduce capabilitățile platformei mai aproape de clienții corporate; pentru a-i ajuta să se dezvolte digital, independent de limitările existente.”, declară Rodica Guisset, EMEA & UKI General Manager EMEA & UKI FLOWX.AI.

Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI, semnalează“un interes uriaș în piață, în companiile mari din toate domeniile, potențial care a fost recunoscut la finalul anului trecut odată cu atragerea investiției seed, una dintre cele mai mari de acest tip din Europa. Obiectivul nostru pentru 2022 este de a ne extinde internațional, dezvoltând echipa și business-ul.”

Platforma FLOWX.AI utilizează inteligența artificială pentru accelerarea digitalizării, țintind o piață de o mie de miliarde de dolari – sistemele legacy ale corporațiilor. Acestea reprezintă cea mai mare provocare pentru organizațiile mari, împiedicându-le să se scaleze rapid prin digitalizare. Potrivit oficialilor companiei, FLOWX.AI este prima platformă cu AI care le permite instituțiilor financiare și altor organizații să creeze experiențe digitale personalizate, de tip omni-channel, în doar 10 săptămâni, prin revitalizarea și reconstrucția din interior a sistemelor și infrastructurii existente, fără o dezvoltare complexă de cod.

Bazându-se pe o nouă paradigmă în dezvoltarea software, FLOWX.AI permite o integrare rapidă și fluentă a sistemelor existente. Platforma poate fi instalată pe orice tip de infrastructură – fie on-premise sau în cloud și apoi unifică și consolidează sistemele existente ale companiilor în aplicații pentru web sau mobile, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

La finalul anului 2021, compania a obținut o rundă de finanțare seed de 8.5 milioane USD, a doua ca mărime de acest tip din Europa, rundă condusă de PortfoLion.