Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

EGV investeşte 600.000 euro în noua companie de mobilitate urbană a lui Mihai Rotaru, co-fondatorul Clever Taxi

EGV (earlygame.vc) anunță o rundă de investiții de peste o jumătate de milion de euro în startup-ul Neobility (neobility.co), înființat şi condus de Mihai Rotaru. Anterior Neobility, Mihai Rotaru a înființat şi condus Clever Taxi, achiziționat recent de grupul Daimler. La rundă a participat şi Simple Capital, vehiculul de investiții al lui Andrei Pitiș, care a fost şi primul angel investitor în Clever Taxi.

Neobility dezvoltă tehnologii care sprijină noul val de soluții de mobilitate urbană la nivel global, pentru a îmbunătăți capacitatea şi viteza de deplasare a locuitorilor oraşelor.

Cele mai multe dintre inițiativele în domeniul mobilității urbane soluționează nevoi personale: bicicletele, trotinetele şi scuterele electrice sunt soluții last mile pentru fiecare dintre noi luați individual. Însă ceea ce face Neobility este să regândească şi să rezolve nevoile de transport în comun. Această abordare are ca efect eliberarea traficului, eficientizarea consumului de energie, creşterea calității aerului, în cele din urmă, creşterea gradului de confort şi scurtarea timpilor de tranzit pentru un număr mare de oameni,” a declarat Cristian Munteanu, Managing Partner al EGV.

Ambițiile noastre sunt globale încă din prima zi, iar miza este uriaşă. Viziunea pe termen lung a Neobility este să devină o platformă pe care oraşele să o adopte pentru a-şi optimiza transportul public – aceasta presupunând şi o integrare perfect funcțională cu celelalte soluții de transport personal. Problema mobilității urbane are impact direct în sănătatea oamenilor, cât şi în dezvoltarea economică şi imobiliară a orașelor. O îmbunătățire adusă în acest domeniu poate avea un efect de bulgăre de zăpadă pentru întreaga societate. Căutam oameni pasionați care vor să ni se alăture în această misiune şi îi așteptăm să ne scrie pe www.neobility.co”, a declarat Mihai Rotaru, founder și CEO al Neobility.