Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Edenred vrea să angajeze 700 de persoane, inclusiv în România

Platforma de servicii şi plăţi Edenred intenționează să recruteze peste 700 de specialiști în tehnologie la nivel mondial în 2023, inclusiv în cele 2 centre digitale principale din București și Mexico City, în contextul în care își propune să genereze venituri de până la 5 miliarde de euro până în 2030. Din 2016 până în prezent, Grupul Edenred a investit 1,7 miliarde de euro în inovații tehnologice, precizează oficialii companiei.

În ultimii ani, Grupul a înregistrat o creștere record, care a fost stimulată de leadershipul său digital, devenind „tech-centric” atunci când vine vorba de luarea deciziilor, crearea și îmbunătățirea soluțiilor. Edenred a făcut saltul de la un furnizor de tichete de restaurant pe suport de hârtie, la un lider digital la nivel mondial, oferind peste 250 de programe diferite. În prezent, 100% din noile soluții lansate de Edenred sunt digitale.

Portofoliul nostru include 250 de soluții pentru a completa nevoile în continuă evoluție ale celor 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări, prin intermediul a peste 950.000 de clienți corporativi. Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 și vom continua să investim în viitor.”, precizează Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred.

În prezent, există două centre digitale Edenred, în București și Mexic, dedicate automatizării și eficientizării plăților B2B, simplificării relațiilor și interacțiunilor cu utilizatorii și facilitării plăților către comercianți. Compania are, de asemenea, hub-uri tehnologice în Brazilia, localizate în orașele São Paulo și Porto Alegre, și în Franța.

Edenred Digital Center din București este cel mai mare centru digital al Edenred la nivel mondial pentru proiecte tehnologice strategice, constituind 10% din echipa globală de tech a Grupului. În cadrul EDC București, Grupul desfășoară programe globale, cum ar fi soluții Cloud, Stabilitate și Rețea pentru domeniile viitorului, precum și dezvoltarea de software pentru toate cele 3 linii de afacere Edenred – beneficii pentru angajați, flotă și mobilitate și soluții de plată. De asemenea, EDC București este centrul de expertiză în materie de securitate cibernetică și conformitate.