Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Early Game Ventures investește 200.000 euro în tehnologia de speech recognition a Vatis Tech, al cărei fondator spune că are o acurateţe de 94% faţă de 84% a versiunii Google

Fondul de investiții Early Game Ventures semnează o rundă de investiții de 200.000 euro în startup-ul Vatis Tech care dezvoltă tehnologie de recunoaștere vocală (speech recognition). La rundă au participat Sparking Capital și Mălin Ștefănescu, iar echipa DLA Piper, formată din Cristina Bucur și Ciprian Frandeș, a asigurat asistența juridică a tranzacției.

“La Vatis Tech ne concentrăm pe a dezvolta algoritmii de recunoaștere pentru limbile europene precum franceza, italiana, germana, olandeza sau poloneza. Am început, bineînțeles, cu limba română și am demonstrat că soluția noastră are rezultate mai bune decât tehnologia Google. În testele efectuate până acum, acuratețea transcrierii Google este de 84% pe când cea a Vatis Tech a depășit 94%. Algoritmii de speech recognition dezvoltați de noi sunt specializați pe industrii și verticale, precum media, financiar, tehnologie sau domeniul medical,” precizează Adrian Ispas, fondator și CEO al Vatis Tech.

Serviciul Vatis Tech este disponibil online și poate fi testat de oricine. Programatorii pot folosi API-ul pentru a integra tehnologia Vatis în produsele și serviciile lor.

“Ne bucuram de câte ori avem ocazia de a investi în companii care dezvoltă tehnologii, și nu doar modele de business noi. Startup-urile deep tech sunt extrem de scalabile, pot adresa o varietate de nevoi și de use case-uri într-o mulțime de industrii și domenii,” a declarat Dan Călugăreanu, Partener al EGV. “Tehnologia de recunoaștere vocală este una matură, ajunsă la adopția de masă. Din perspectiva aceasta, un startup care aduce restul limbilor europene la nivelul limbii engleze în ceea ce ține de acuratețe, adresează o nevoie acută. În viitor, multe alte startup-uri și corporații vor folosi algoritmii Vatis Tech pentru a le integra în propriile produse și servicii. Astfel, investiția EGV în Vatis Tech se înscrie în teza noastră <Infrastructură pentru inovație>”, completează Dan Călugăreanu.